menu sluiten
pink curve top

Video productie.

Video productie.

Breng je merk tot leven met video.

Al eens gedacht aan video als onderdeel je online marketing strategie? Zo’n 80% van de huidige online content bestaat uit video en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Ook voor videoproducties zoals webinars, productvideo’s, een bedrijfsfilm en animaties kun je terecht bij The MindOffice.

Neem contact met ons op
Of ontdek onze werkwijze voor videoproductie

Werkwijze.

Diensten.

Diensten.

Animatie video.

Breng jouw boodschap duidelijk over met een animatie video! Animaties zijn bij uitstek geschikt voor het inzichtelijk maken van complexe zaken. The MindOffice neemt het produceren van jouw animatie film graag van je over!

Animatie video's: de eerste vorm van film maar nog altijd - of misschien juist nu - super relevant! Vooral als het gaat om het overbrengen van complexe zaken kun je met een animatie vaak meer bereiken dan met andere communicatiemiddelen. We beginnen het proces met een goed gesprek waarin we jouw boodschap helemaal uitpluizen. Vervolgens werken we een videoconcept uit, waarin we ook zeker op het gebied van strategie met je meedenken. Na jouw goedkeuring visualiseert onze designer iedere stap van de boodschap, waarna onze videoproducer de animaties tot leven brengt. Zet een animatie film in om processen inzichtelijk te maken of instructies over te brengen. Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden!

Lees meer
Instructie- en voorlichtingsvideo.

Ga voor een duidelijke voorlichtings- of instructievideo en geniet van de vele communicatievoordelen! The MindOffice neemt het produceren van jouw instructie- of voorlichtingsvideo graag van je over!

Video is bij uitstek geschikt voor instructies of voorlichtingen. Je bepaalt zelf waar en hoe lang de aandacht blijft hangen, kunt gebruik maken van ondertitelingen en voice overs en kunt jouw boodschap in woord én beeld overbrengen. Zo vergroot je de kans dat het publiek de boodschap goed begrijpt. Als wij een instructie- of voorlichtingsvideo voor jou mogen produceren, brengen we eerst het doel, jouw wensen en andere belangrijke aspecten in kaart. Op basis daarvan maken wij een videoconcept. Daarin denken we tevens op het gebied van strategie met je mee, zodat de boodschap straks niet alleen goed overkomt, maar jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt! Zo kun je soms beter voor een reeks video's gaan, dan voor één langere film. Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden!

Lees meer
Webinar, webcast en live registraties.

Webinars, webcasts en live registraties zijn zeer geschikt om een groot publiek te bereiken met een congres, conferentie, tafelgesprek of college. The MindOffice neemt het filmen van jouw webinar of webcast graag van je over!

Een webinar of webcast is in feite niets meer dan een online uitzending van bijvoorbeeld een seminar, congres, tafelgesprek of college. Er wordt het volgende onderscheid gemaakt tussen een webinar en webcast: een webinar heeft uitsluitend online publiek, bij een webcast is ook fysiek publiek aanwezig. Beide vormen bieden de mogelijkheid om de interactie met de online kijker aan te gaan, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden of stellen. Doordat de boodschap via internet wordt verspreid, is het mogelijk om een groot publiek te bereiken, waar dan ook ter wereld. De uitzending kan, afhankelijk van uw wensen, zowel via een live stream als on demand worden gevolgd en alleen voor een specifiek publiek of openbaar toegankelijk zijn. Een live uitzending is gaaf maar heeft één groot nadeel: het kan niet opnieuw. Je zendt direct uit, dus alles moet meteen perfect zijn. The MindOffice heeft veel ervaring met het verzorgen van web-uitzendingen en denkt graag met je mee over de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij tafelgesprekken perfect in beeld brengen. Denk aan meerdere camera’s en microfoons, goede belichting en zelfs autocue en visagie!

Lees meer
Bedrijfsfilms.

Een goede bedrijfsvideo vertaalt de identiteit van jouw onderneming naar beeld en geluid en geeft het bedrijf een stem en gezicht! The MindOffice neemt het produceren van jouw bedrijfsvideo graag van je over!

Of je nu een multinational bent of een zzp’er, bedrijfsvideo's zijn altijd een goed idee! Je kunt het publiek op een eigen en effectieve manier informeren, overtuigen en/of activeren. Het begint allemaal met een steengoed idee, dat we samen met jou bedenken en wij helemaal uitwerken tot een videoconcept. We denken daarin ook met je mee op het gebied van strategie, want één video is leuk, maar het is natuurlijk wel handig als het ook oplevert wat je voor ogen had. Idealiter maken we een reeks video's in lijn met jouw marketingstrategie, zodat we écht iets kunnen bereiken. Natuurlijk kun je ook zeker je punt maken met één mooie bedrijfsfilm. Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Lees meer
Product promotie.

Geef de promotie van jouw product een boost met een promotievideo! Of ga voor het echte werk en maak een hele reeks. The MindOffice neemt het produceren van jouw promotievideo graag van je over!

Met een gave promotievideo kun je jouw product meteen goed op de kaart zetten. Breng het product in al zijn glorie in beeld en geef extra aandacht aan de unieke aspecten. Een geschreven verhaal mag misschien meer tekst bevatten, een video spreekt pas echt! Als jij The MindOffice kiest als productiepartner, beginnen we het proces met een goed gesprek waarin jouw verwachtingen, doelen en eventuele marketingstrategie duidelijk worden. Wij werken dit vervolgens uit tot een videoconcept. Daarin denken we ook op het gebied van strategie met je mee, zodat de promotiefilm straks oplevert wat jij voor ogen had. Zo kun je soms beter voor een reeks video's kiezen dan voor één uitgebreide promo. Uiteraard adviseert onze videoproducer je graag over de mogelijkheden!

Lees meer
After movie event.

Met een toffe after movie genieten bezoekers nog lang na van jouw evenement. Voor bedrijfsfeesten van klein tot groot. The MindOffice neemt het produceren van jouw after movie graag van je over!


Een jubileum, mijlpaal of andere reden voor een bedrijfsfeestje? Maak het extra speciaal en laat het bedrijfsevenement filmen! Met een toffe after movie blijft de goede sfeer nog lang hangen en kunnen mensen die er helaas niet bij konden zijn alsnog meegenieten. 

De basis is een algemeen sfeerbeeld van het evenement. Uiteraard kunnen hier extra’s aan worden toegevoegd, zoals quotes, korte interviews, time lapses of animaties. Zo kunt je de video van het evenement naar eigen wens inrichten! Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden!

Lees meer
Wat kunnen we nog meer voor je betekenen.

Als full-service reclamebureau & internetbureau bieden we services die je merk krachtig neerzetten en laten groeien. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen ontwerpen en lanceren. Juist voor de groei en consistentie is een doordachte strategie nodig. Je online zichtbaarheid monitoren, meten en aansturen, campagnes ontwikkelen en je doelgroep verrassen met video. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.