menu sluiten
pink curve top

Development.

Development.

Websites, webshops & apps.

Met het ontwikkelen en lanceren van een website, webshop of app bied je klanten een belangrijke bron van informatie over jouw bedrijf, product of dienst. The MindOffice voorziet alle online eindproducten van de nieuwste technologie. Zo weet je zeker dat de website nog een tijd mee kan en onderscheidend is, passend bij de klantbehoeften.

Neem contact met ons op
Of ontdek onze werkwijze voor development

Werkwijze.

Wat we kunnen bieden.

Wat we kunnen bieden.

Websites.

Profileer je product, bedrijf of dienst online net zo sterk als offline met een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. The MindOffice neemt het bouwen van jouw website graag van je over!

Als website-klant bij The MindOffice heb je het voordeel dat wij alle specialisatis om van jouw website een top-website te maken, zelf in huis hebben. Schakelen gaat dus erg snel! Als je (door ons, of een andere partij) een website-ontwerp hebt laten maken waar jij tevreden mee bent, gaan onze developers aan de slag met de bouw. Afhankelijk van jouw wensen kan de website in korte tijd worden opgeleverd. Het CMS - waarmee jij zelf de content op de website kunt aanpassen - zetten we meteen voor je klaar. Je kunt dus gelijk beginnen met het vullen van jouw website en zo werken we gezamenlijk naar het eindresultaat toe. Het grote voordeel hiervan is dat je in een vroeg stadium kunt ontdekken wat je eventueel mist of anders zou willen. Na een intensief proces van bouwen, testen en feedback verwerken, kan de website live. Natuurlijk blijven wij ook na de livegang constant met je mee-denken over mogelijkheden waarmee jij echt het meeste uit jouw website kunt halen!

Lees meer
Webshops.

Een Shopify-webshop is efficiënt, snel en volledig naar jouw wensen en doelen in te richten. Ook eenvoudig te koppelen aan een kassasysteem. The MindOffice neemt het bouwen van jouw webshop graag van je over!

The MindOffice werkt met het snelstgroeiende webshopsysteem ter wereld: Shopify. Shopify wordt gebruikt door grote namen als Bose en Hallmark, maar is ook uitstekend voor de zzp'er en het mkb. Het systeem is snel, efficiënt en eenvoudig te gebruiken en uit te breiden. Zo kun je het kassasysteem eenvoudig koppelen via een iPad, zodat de voorraad altijd up to date is. Shopify kun je qua uiterlijk volledig naar jouw wensen aanpassen. Onze developers denken daar graag over mee en brengen samen met jou het doel, de toekomstplannen en de daaruit voortkomende strategie voor jouw Shopify-webshop in kaart.

Lees meer
Digitale magazines.

Trek de aandacht van je lezers door uw publicaties opvallend te presenteren. Van een bladerbare PDF tot interactieve publicaties voor smartphone, tablet en desktop. De mogelijkheden zijn eindeloos. The MindOffice neemt het ontwikkelen van jouw digitale magazine graag van je over!

Wil je jouw documenten voor je werknemers, klanten en/of stakeholders beschikbaar maken? The MindOffice maakt jouw publicaties toegankelijk en maakt ze op zoals jij het wil. Deze kunnen digitaliseerd worden voor smartphone, tablet en desktop. Een interactieve publicatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer
Landingspagina’s.

Met een landingspagina ter ondersteuning van jouw campagne kun je jouw doelgroep heel gericht aanspreken én aanzetten tot actie. The MindOffice neemt de bouw van jouw landingspagina graag van je over!

Een landingspagina staat los van jouw website en heeft één specifiek doel. Meestal wil je dat de bezoeker overgaat tot actie, maar een landingspagina wordt ook ingezet om puur te informeren. Deze pagina's zijn fantastische communicatiemiddelen voor campagnes en evenementen. Wil je een landingspagina opzetten? We denken graag met je mee op het gebied van concept, design en storytelling. Als je (door ons, of een andere partij) een pagina-ontwerp hebt laten maken waar jij tevreden mee bent, gaan onze developers aan de slag met de bouw. Na het bouwen, testen en verwerken van jouw feedback, gaat jouw landingspagina live!

Lees meer
Apps laten ontwikkelen.

Met een app voor de smartphones van jouw klanten, partners of werknemers kunnen jouw bedrijfsprocessen op efficiënte wijze ondersteund worden. The MindOffice neemt het bouwen van jouw app graag van je over!

The MindOffice maakt apps ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. We denken daarin graag met je mee op het gebied van concept, design en - indien nodig - storytelling. Als je (door ons, of een andere partij) een app-ontwerp hebt laten maken waar jij tevreden mee bent, gaan onze developers aan de slag met de bouw. Na een intensief proces van bouwen, testen en feedback verwerken, kan de app na jouw goedkeuring worden toegevoegd aan de AppStore en Google Play Store!

Lees meer
Nieuwsbrieven.

Digitale nieuwsbrieven via MailChimp module module. Wij ontwikkelen dat voor jou!

Het versturen van een nieuwsbrief is een ideale manier om mensen op de hoogte te houden van activiteiten binnen je bedrijf. The MindOffice neemt het verzorgen van jouw nieuwsbrieven graag van je over!

Lees meer
Wat kunnen we nog meer voor je betekenen.

Als full-service reclamebureau & internetbureau bieden we services die je merk krachtig neerzetten en laten groeien. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen ontwerpen en lanceren. Juist voor de groei en consistentie is een doordachte strategie nodig. Je online zichtbaarheid monitoren, meten en aansturen, campagnes ontwikkelen en je doelgroep verrassen met video. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.