menu sluiten
pink curve top
DiversOCW

DiversOCW

Divers OCW is het netwerk dat zich binnen het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) bezighoudt met culturele en etnische diversiteit. Ze zetten zich in voor een plek waar samenwerking, aandacht voor het individu en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Zij maken beleid samen en in verbinding met de mensen uit de maatschappij. WIj hebben Divers OCW op de kaart gezet met diverse huisstijluitingen.

Huize van Wely CleanJack

DiversOCW.

Divers OCW wordt gezien als een nationaal actieplan voor meer diversiteit en inclusie. Binnen het project was de Inclusie Kalender een belangrijke pijler. Een kalender waarop alle culturele feestdagen op staan. Maar we ontwikkelden onder andere ook het logo en de beeldtaal en een speciale video in combinatie met Spoken Word in onze studio.

  • Beeldtaal
  • Ontwikkelen Inclusie Kalender
  • Mailing
  • Spoken Word

Beeldtaal.

Beeldtaal is een manier om je merk en boodschap in beeld uit te drukken. Het vormt de basis voor de huisstijluitingen. Op basis van de wensen hebben we een stijlkeuze gemaakt en voorstellen uitgewerkt. Hierbij is belangrijk om een helder doel
en de doelgroep te definiëren.

Ontwikkelen Inclusie Kalender.

De Inclusie Kalender geeft inzicht in culturele feestdagen naast de bekende feestdagen die we in Nederland vieren. Dit is een interactieve pdf geworden met de mogelijkheid om de data in je eigen agenda te plaatsen. De basis bestaat uit tekst en beeld, daarnaast worden links en andere interactieve elementen toegevoegd voor verdere uitleg.

Mailing.

Voor Divers OCW hebben we een teaser mailing opgemaakt voor de introductie van de Inclusie Kalender. Het is bekend dat teasers de effectiviteit van de mailing verhogen.
We hebben gezorgd voor een goede verhouding tussen tekst en beeld zodat de daadwerkelijke boodschap niet verloren gaat. De mailing werd uiteraard
opgemaakt in de herkenbare stijl van Divers OCW.

DiversOCW maakt zich sterk voor signalering, bewustwording en agendering van vraagstukken rond diversiteit, inclusie en uitsluiting.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.