menu sluiten
pink curve top
Gift for<br>Good

Gift for Good

Gift for Good is een duurzaam cadeau van eigen bodem. Met deze cadeauvoucher draag jij op een wel heel leuke manier bij om de wereld een beetje mooier te maken. De giftvoucher van Gift for Good kun je inwisselen voor één van de Nederlandse duurzame cadeaukaarten in het assortiment. Hun missie: de industrie milieuvriendelijker maken, zodat er in 2030 geen plastic meer is dat niet kan worden gerecycled of hergebruikt. Gifts with Impact is de bedenker van Gift For Good.

Fluxility MTS EuroProducts

Gift for Good.

De opdracht was om voor dit nieuwe bedrijf een huisstijl en website te ontwikkelen, inclusief een onderscheidende identiteit waarmee Gift for Good haar cadeaukaarten helder kan aanprijzen. Het mocht een op zichzelf staande identiteit krijgen. Zo konden wij onze creativiteit de vrije loop laten. Hierdoor is er een dynamisch geheel is ontstaan met een duurzame touch. Precies zoals de klant het voor ogen had.

  • Corporate Identity
  • Cadeaukaart
  • Website
  • Duurzaam concept
Bekijk website
Corporate Identity.

Bij een nieuw merk hoort ook een passend logo. Dit is ons vertrekpunt geweest voor verdere huisstijluitingen. Het concept ademt duurzaamheid en met deze gedachten ging het team aan de slag. Door de groene kleuren, het beeldmerk en de typografie is de corporate identity van Gift for Good anders dan anders geworden. Al deze elementen zijn doorgevoerd naar alle andere gevraagde huisstijlmiddelen, voor eenheid en herkenbaarheid.

Ook hebben wij meegedacht over de slogan:
Een duurzaam cadeau van eigen bodem.

Website.

Tijdens de realisatie van de website hebben we alle elementen van de huisstijl doorvertaald naar het webdesign. Het doel van deze website is nieuwe klanten werven die de giftvoucher afnemen en weer inwisselen. Het proces van verzilveren is helder weergegeven op de homepagina. Het menu en de navigatie zijn UI/UX ingericht voor een hoog gebruiksgemak. De technische integratie werd voorzien door zogeheten back-enders te koppelen met ons CMS systeem Iris aan de front-end. Via een dashboard hebben de ondernemers een koppeling met het betaalsysteem en wordt de actuele status van het aantal uitgegeven en ingewisselde cadeaukaarten weergegeven.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
Giftvoucher.

De online giftvoucher is zo gemaakt dat ze generiek omgezet kunnen worden. Zo krijgt de koper zijn/haar unieke cadeaukaart. De consument krijgt deze giftvoucher in de mail met de toegekende 19-cijferige nummer en pincode. Doormiddel van de saldocheck op de website, kun je zien hoeveel de giftvoucher waard is.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.