menu sluiten
pink curve top
Drukwerk laten ontwerpen Drukwerk laten ontwerpen

Drukwerk laten ontwerpen.

Zoek je mooie en professionele ontwerpen voor je drukwerk? The MindOffice ontwerpt het graag voor je!

.

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

In het drukwerk voor je onderneming kun je de kernwaardes van je bedrijf naar voren laten komen, vertaalt naar een visuele identiteit. Je kiest er dan voor om iets extra’s aan je onderneming toe te voegen, waarmee je je kunt onderscheiden van de massa.

Aan de slag met jouw drukwerk!

Om te beginnen kunnen wij een nieuwe huisstijl ontwerpen. Hierbij past natuurlijk ook een nieuw logo. Deze huisstijl en het logo kunnen wij terug laten komen in bijpassende ontwerpen voor jouw website, visitekaartjes en briefpapier. Vrijwel alles kunnen wij op maat ontwerpen en voor je laten drukken!

Ook hebben wij veel ervaring met het ontwerpen van jaarverslagen, brochures, flyers, posters en nog veel meer.

Dus is je bedrijf gelegen in de buurt van @views_plaatsnaam@ en wil je drukwerk laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +300 drukwerk ontworpen

Drukwerk laten ontwerpen?

Wij regelen dit voor jou!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Drukwerk laten ontwerpen

Veelgestelde vragen.

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.
Wij hebben geen eigen drukkerij maar wel een netwerk van drukkers en leveranciers om ons heen die dag en nacht voor ons klaar staan tegen scherpe tarieven. De kwaliteit staat voorop dus wij voeren de nacontrole uit en staan garant voor een optimaal eindproduct.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.