menu sluiten
pink curve top
Rebranding Rebranding

Rebranding.

Een rebranding voor je bedrijf komt met kleine of grote veranderingen. Per project kan het verschillen hoe groots het aangepakt wordt. Bij The MindOffice krijgen we verschillende aanvragen voor rebranding projecten, zoals een nieuwe positionering, vernieuwen en opfrissen van de huisstijl of zelfs een merk internationaliseren.

.

Rebranding is een middel om de merkbeleving, herkenbaarheid en het bereiken van een andere doelgroep te vergroten. Aan de hand van een nieuwe strategie worden alle bestaande kanalen onder handen genomen, zowel offline als online. Na het afronden van een rebranding traject onderscheidt jouw bedrijf zich nog beter ten aanzien van je concurrenten en de markt. Met de nieuwe middelen die je hebt kan je inspelen op de wensen en behoefte van jouw doelgroep. De rebranding zal niet alleen effect hebben op de doelgroep, maar ook op de interne communicatie. 


Wil je een rebranding laten uitvoeren voor je bedrijf? Of ben je benieuwd naar onze aanpak? Voor het beste resultaat is het goed om helder te hebben wat je wilt bereiken met een rebranding. Neem gerust contact met ons op en we gaan gezamenlijk werken aan het beste resultaat.

Is je bedrijf toe aan een rebranding?

Wij gaan voor je aan de slag met een rebranding die je doelgroep om verblaast!

  • Cheyenne Ouwersloot
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Rebranding

Veelgestelde vragen.

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.