menu sluiten
pink curve top
Regio15

Rebranding en ontwikkeling app

In opdracht van Regio15 uit Den Haag hebben wij een nieuwe app mogen ontwikkelen als verlengstuk van hun bestaande website. Voor de gelegendheid hebben we ook een rebranding mogen verzorgen. Een nieuw logo en een vernieuwde look and feel passend in het digitale landschap van vandaag de dag.

Promax Klantkaart

Rebranding en ontwikkeling app.

Regio15 klopte bij ons aan met de vraag een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen welke hun trouwe lezers nog sneller van het nieuws zou kunnen voorzien. Ook werd het tijd voor een rebranding om het merk Regio15 een herkenbare identiteit te geven. De app was daarom het aangewezen middel om deze nieuwe stijl te introduceren.

De app is ook door ons ontwikkeld en getest op de gebruiksvriendelijkheid door een sterke focus op de UX en de UI. Ook is er een 'donkere modus' ontwikkeld om zo iedereen te kunnen voorzien van toegankelijke content. De app is volledig gratis en is beschikbaar voor Apple (iPhone en iPad) en Android gebruikers.

  • Rebranding
  • Logo
  • App ontwikkeling
  • UX/UI
  • iOS+Android

Rebranding, logo en App-icon.

Voordat we met de interface van de app aan de slag gingen hebben we een nieuw logo ontworpen en een herkenbare App-icon. Met een nieuw en fris kleurenpalet, duidelijke typografie legde we hiermee de basis voor de vormgeving van de mobiele applicatie.

Dichtbij het nieuws.

Voor Regio15 is het van belang dat de mobiele app toegankelijk is voor iedereen en daarom is het ook mogelijk om de app in 'donkere modus' in te stellen of 'extra grote letters' te selecteren voor artikelen.

Met push-notificaties kunnen de app-gebruikers nog sneller op de hoogte gebracht worden wanneer er belangrijk nieuws te melden is in hun (woon/werk)omgeving.

Dankzij een ingebouwde chatfunctionaliteit is het heel eenvoudig om nieuwstips door te geven. Je hoeft daarvoor niet meer naar WhatsApp te schakelen.

Dichtbij het nieuws

Met de vernieuwde website en de mobiele app hoopt Regio15 bezoekers nóg sneller en beter te kunnen voorzien van het laatste nieuws uit de regio Haaglanden.

Nacht-modus.

Regio15 app dag modus Regio15 app dag modus
Lancering app.

Inmiddels is Regio15 een begrip in de regio Haaglanden. Regio15 heeft op Twitter meer dan 168.000 volgers, op Instagram meer dan 30.000 volgers en op Facebook volgen meer dan 112.000 personen Regio15. De website heeft per maand tussen de 2,5 en 5 miljoen unieke bezoekers. Doormiddel van een op maat gemaakte lanceringsvideo hebben we de app via het bereik van Regio15 onder de aandacht gebracht. Dit resulteerde in veel downloads en gelukkig positieve feedback! 

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.