Niet goed leesbaar? Klik hier
Re Minder .

Creatieve update vanuit The MindOffice
 

Terugkijken op 2021 en de start van 2022 .

Een nieuw jaar ligt voor ons. Met nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons als team en onze klanten. In het afgelopen jaar hebben we weer bijzondere projecten gedaan. We hebben de highlights van 2021 samengevoegd in een showreel. Zo mochten we tientallen nieuwe klanten verwelkomen uit verschillende branches, gingen we met het hele team naar de Efteling en produceerden we veel nieuwe animaties en webinars.

 Introductie Office Manager.


Een nieuw jaar, een mooi moment voor een nieuwe stimulans! Mijn naam is Josca Lensveld en sinds kort ben ik Office Manager bij The MindOffice. Hier zorg ik dat alles op kantoor soepel en efficiënt verloopt. Ik verwacht met mijn ervaring en zorgzame persoonlijkheid onze klanten en natuurlijk ook het team goed te kunnen assisteren. 

Mijn eerste administratieve en organisatorische kennis heb ik opgedaan als Office Manager bij Smith-Holland in Spijkenisse. Daarna ben ik als Managementassistent aan de slag gegaan bij Scheepswerf Bocxe in Delft. Zorgen dat alles op rolletjes loopt, dat is wat ik graag doe! 

Eind vorig jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik lekker dicht bij huis gevonden. Samen met mijn man en twee dochters woon ik nabij het centrum van Vlaardingen. In de stad wonen vind ik fijn, om mij heen mag het best een beetje bruisen. Ik breng graag een bezoekje aan het theater of een café. Naast de gezelligheid van de stad, maak ik dikwijls een verfrissende wandeling langs de kust of in het bos. 

Ik kijk ernaar uit om met iedereen kennis te maken en een hoop nieuwe dingen te leren.

Hopelijk tot snel!


 
 Werk in vorm.


Voor verzekeraar Movir hebben we het platform Werk in Vorm gecreëerd. Hier kunnen zelfstandige professionals terecht voor specifieke dienstverlening, onderverdeeld in thema’s. Denk aan een betere nachtrust (Hallo Slaap), diensten voor de vrouwelijke zzp-er (SheCare) en een algemene check-up (Me-checkup). Voor dit project hebben we de volledige branding, de website en marketing bedacht en geïmplementeerd. Werk in Vorm is op verschillende kanalen gepromoot. Zo ook in de vorm van een blogpost voor Gekko, een boekhoudservice voor zzp-ers. De traffic vanaf die bron kunnen we meten voor verdere marketingactiviteiten.
 
 MTS Euro Products.


Voor MTS Euro Products hebben we een volledige rebranding verzorgd. De nieuwe website is gebouwd in ons eigen CMS systeem Iris en vervangt de verouderde WordPress website. Het development team en onze designers hebben nauw samengewerkt in de realisatie van dit project. Alle productcategorieën zijn eenvoudig vindbaar via het overzichtelijke menu en nieuwe klanten kunnen eenvoudig en snel contact opnemen.
 
 Hetekraan.nl.


Hetekraan.nl is een specialist in het plaatsen, repareren en onderhouden van Quookers en Quooker producten. In september 2021 is ons team gestart met adverteren via Google Ads. Samen hebben we onder andere de doelgroep, locatie en boodschap gedefinieerd voor het zo gericht mogelijk adverteren. In de afgelopen periode is het websitebezoek enorm gestegen en zijn er meer aanvragen gemeten via mail en telefoon. Ook is de positie in zoekmachine Google verbetert. Naast adverteren hebben wij de website van Hetekraan.nl geraliseerd en verzorgen we de content en online marketing.
 
 Delflandse Trekvaarten.


Tijdens de eerste lockdownperiode in Nederland hebben wij een pitch gedaan voor de content rondom de Delflandse Trekvaarten. Wij hadden het winnende concept en mochten aan de slag. Naast het ontwerp van het campagne logo en de branding van het merk, was de routekaart een belangrijk onderdeel in dit project. Er bestaan meerdere wandel-, fiets- en vaarroutes die in het teken staan van de vroegere Delflandse Trekvaarten. We verzorgden alle promotionele uitingen zoals vlaggen, borden en stickers voor de lancering.
 
 Divers OCW.


Voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) hebben we uitingen ontwikkeld voor Divers OCW. Als onderdeel van het nationaal actieplan voor meer diversiteit en inclusie. De diversiteit kalender geeft inzicht in culturele feestdagen naast de bekende feestdagen die we in Nederland vieren. Dit is een interactieve pdf geworden met de mogelijkheid om de data in je eigen agenda te plaatsen. Daarnaast hebben we een onderzoeks- en adviesrapport samengesteld in herkenbare stijl. Ook is woordkunstenaar Atta de Tolk is in onze studio langs geweest voor het opnemen van een Spoken Word video.
 
 Top of Mind.


Afgelopen jaar mochten we Perfect Day verwelkomen als nieuwe klant. Voor dit cyber security bedrijf hebben we een rebranding, website en vernieuwde marketingstrategie gerealiseerd. Het huidige beeldmerk is aangehouden en de rest van de stijl hebben we geüpdatet voor een moderne uitstraling. Op basis van de markt en doelgroep is een aantrekkelijke stijl ontwikkeld. De website en nieuwe marketingtools creëren een draagvlak voor slimmere campagnes.


 
 DevMinds.


Webontwikkeling leuker maken, daar worden we blij van. Vue.js is een progressief JavaScript framework voor user interfaces en het meeste populaire front-end framework op dit moment. Nuxt combineert front- en back-end en optimaliseert Vue.js apps en websites op SEO gebied. Met deze combinatie kunnen we onder andere  makkelijker en sneller programmeren, pagina’s laden sneller, is een site omzetten naar een app heel eenvoudig en kunnen we direct externe data importeren. Leuk voor ons, de klanten en websitebezoekers.


 
 Mindforward.


De St.-Jozefmavo is een zelfstandige MAVO in de wijk Holy in Vlaardingen. Niet geheel toevallig ook de middelbare school van onze oprichter Michel van Velzen. We verzorgden de rebranding en creëren een nieuwe website en custom made app voor de school. Ons team ontwierp een nieuw kleurenpalet voor een frisse, nieuwe huisstijl. Die stijl hebben we doorgetrokken naar diverse uitingen. Met het realiseren van een speciale app worden docenten, leerlingen en ouders via pushberichten op de hoogte gebracht van het laatste nieuws, roosterwijzigingen en meer. Leuk feitje: aankomend jaar viert de St.-Jozefmavo het 100-jarig jubileum.


 


Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl