menu sluiten
pink curve top

Stichting Aanzet

Aanzet verbindt werelden en bundelt krachten voor sterke wijken waar talent je toekomst bepaalt en niet je achtergrond. Gelijke kansen vragen om een ongelijke behandeling. Ieder kind verdient een kansrijke toekomst. Om dat te bereiken helpen wij kinderen en ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken aan een goede start, thuis en op school.

Het Stadsstrand UN1EK

Stichting Aanzet.

Doordat Stichting Aanzet over werd genomen door een nieuwe directrice, hebben wij samen met de organisatie gekeken naar de positionering. Hierdoor kwamen wij tot de conclusie dat het merkidentiteit niet meer paste bij wat zij uit wilden stralen. Namelijk het bieden van gelijke kansen binnen het onderwijs en de pijlers beter zichtbaar maken waar zij zich op focussen.

  • Rebranding
  • Corporate Identity
  • Webdesign & Bouw
Verbindt werelden.

We zijn begonnen met het verzinnen van de pay-off die past bij de merkbeleving van Stichting Aanzet. Doordat Aanzet verschillende werelden met elkaar verbindt - ouders, scholen, zorg en welzijn en wijken - paste de pay-off 'Verbindt werelden' maar al te goed. Zo is er een haakje gecreëerd die ook weer terugkomt in het beeldmerk.

Hier zie je namelijk allemaal verbindingsstukken terugkomen die de verbinding tussen de verschillende werelden zichtbaar maken. Verder bestaat het beeldmerk uit een driehoek, dit is de sterkste constructie. Het hart, dit geeft vertrouwen en een A dit komt vanuit het woordmerk. 

Huisstijlmiddelen.

Alle huisstijlmiddelen zijn gemaakt op basis van de stijlelementen die komen vanuit het beeldmerk. De ronde vormen komen overal in terug waardoor er een consistente lijn ontstaat binnen de gemaakte middelen.

Webdesign.

Doordat Stichting Aanzet een complexe organisatie is, hebben wij samen met de communicatieadviseur het doel van de website goed inzichtelijk moeten maken. Zodat het voor elke doelgroep begrijpelijk wordt. Hierdoor hebben wij alle pagina's ontworpen op basis van wireframes.

Website.

De website was een grote klus voor ons development team, door alle stijlelementen was dit al een uitdaging opzich. Onze klant was al bekend met ons CMS systeem Iris, de vraag luidde daarom ook of ze nog meer toegang konden krijgen per pagina. Zodat ze altijd alle foto's, teksten en linkjes zelf aan kunnen passen.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Ieder kind heeft recht op een kansrijke toekomst

Video.

Nadat we in grote lijnen alles op hadden gezet, kon een video niet ontbreken. Hierin word de positionering van Stichting Aanzet verteld met versterking van beelden. De voice-over is ingesproken door een medewerker van de organisatie. Zo is er een unieke video ontstaan, die aansluit op de rest van de gemaakte middelen.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.