menu sluiten
pink curve top
Fairtrade Westland

Fairtrade Westland

De gemeente Westland was voornemens in 2018 een Fairtrade Gemeente te worden. Het is daarom de bedoeling dat steeds meer bedrijven, scholen en supermarkten in het Westland enthousiast worden voor de verkoop van fairtrade producten. Een vrolijk logo/huisstijl met een connectie naar het Westland en een duidelijke website mochten dus zeker niet ontbreken. The MindOffice kreeg de opdracht een passende huisstijl en een overzichtelijke website voor dit project te ontwerpen.

Club Vers Aletta Wubben

Fairtrade Westland.

De gemeente Westland was voornemens in 2018 een Fairtrade Gemeente te worden. Het is daarom de bedoeling dat steeds meer bedrijven, scholen en supermarkten in het Westland enthousiast worden voor de verkoop van fairtrade producten. Een vrolijk logo/huisstijl met een connectie naar het Westland en een duidelijke website mochten dus zeker niet ontbreken. The MindOffice kreeg de opdracht een passende huisstijl en een overzichtelijke website voor dit project te ontwerpen.

“Het logo moest aan slechts één voorwaarde voldoen: een zichtbare link met de huisstijl van FairtradeGemeenten.nl.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.