menu sluiten
pink curve top
Visitekaartjes laten ontwerpen Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen.

Wil je een persoonlijk ontworpen visitekaartje? The MindOffice kan je daar als geen ander bij helpen! The MindOffice is gelegen in de buurt van . Het team bestaat uit jonge en enthousiaste ondernemers, ieder met een eigen expertise op het gebied van concept, design en development. Onze art director heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van visitekaartjes en zorgt er voor dat deze perfect bij jou en jouw bedrijf past!

.

Wil je een persoonlijk ontworpen visitekaartje? The MindOffice kan je daar als geen ander bij helpen! The MindOffice is gelegen in de buurt van @views_plaatsnaam@. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste ondernemers, ieder met een eigen expertise op het gebied van concept, design en development. Onze art director heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van visitekaartjes en zorgt er voor dat deze perfect bij jou en jouw bedrijf past! 

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze art director worden je kernwaardes en die van jouw bedrijf in kaart gebracht. Het visitekaartje is namelijk een verlengstuk van jezelf. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de massa en draagt bij aan de manier waarop men naar jou kijkt.

"Jouw visitekaartje is iets waar je trots op moet kunnen zijn. En wij helpen je daar graag bij!" 

Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe huisstijl ontwerpen dat terug kan komen in jouw visitekaartje. En ook voor het ontwerpen van andere drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met The MindOffice.

 

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +400 visitekaartjes

Een visitekaart moet perfect bij jou en je bedrijf passen.

Wij gaan dit voor je ontwerpen en regelen!

  • Cheyenne Ouwersloot
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Visitekaartjes laten ontwerpen
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.