menu sluiten
pink curve top
Website laten maken Website laten maken

Website laten maken.

Je hebt een bedrijf en promoot een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen van je doelgroep. Bij potentiële klanten voor een nieuwe aankoop en bij bestaande klanten voor bijverkoop en nieuwe toevoegingen aan je assortiment. Een website laten maken voor je bedrijf is een goede stap richting meer online zichtbaarheid. Met een website vinden klanten je niet alleen sneller, je hebt ook direct een extra verkoopkanaal als je kiest voor een webshop. Twee vliegen in één klap! Jouw website laten maken start met de zoektocht naar een geschikt bureau of professional. The MindOffice neemt graag de opdracht aan.

.

Jouw website laten maken 

Marketing is een breed begrip en je krijgt ermee te maken wanneer je een bedrijf start. Je hebt een idee voor een product of dienst en wilt dit introduceren aan je doelgroep. Een website laten maken is een onderdeel van je marketingstrategie. Hiermee zorg je voor een hogere vindbaarheid en creëer je online zichtbaarheid. Bij The MindOffice staat een team voor je klaar dat precies weet wat een website laten maken inhoudt. Wij zijn sterk in strategisch ontwerp en creatief design en zorgen voor een optimale website die bij je bedrijfsidentiteit past. Kies je voor een website laten maken, dan kies je voor een proces dat je inzichten brengt en scherp houdt. Samen zorgen we voor een passend eindresultaat.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Website op maat
  • Marketing gericht
  • Geoptimaliseerd voor SEO

Stappenplan website laten maken

Een website laten maken gaat niet over één nacht ijs. Met een doordacht plan haal je veel meer uit je website en zet je jouw bedrijf op de kaart. Wil je een website laten maken door The MindOffice, dan starten we met het intakegesprek. Zo leren we jou, je product of dienst beter kennen en maken we de vertaalslag naar een merkidentiteit. Dat wordt ons vertrekpunt voor een converterende website. De tweede stap in een website laten maken is een visuele check-up: wat ligt er al en wat zijn de verbeterpunten? Of we beginnen met een blank canvas bij een startend bedrijf. Daarna is het tijd voor een plan de campagne inclusief begroting. Het concept en design maakt alles visueel en de implementatie is de laatste stap.

Nieuwe website laten maken

Nieuwe website laten makenZijn alle stappen van het proces ‘website laten maken’ doorlopen? Dan heb jij een professionele website die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. We hebben alles voor je ingericht en zorgen ervoor dat jouw doelgroep meteen doorklikt naar de juiste menu-items.Je huisstijl is totin de puntjes doorgevoerd en creëert merkherkenning onder de doelgroep. Inmiddels weet jij dat een website laten maken tijd kost én een leuke ervaring is. Gedurende het proces houden we nauw betrokken bij onze werkzaamheden en keuzes, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het eindresultaat is de livegang van jouw eigen website met of zonder webshop. Ook een website laten maken? Neem contact op met The MindOffice.

Wil je een website laten maken?

Ons team gaat graag voor je aan de slag en neemt het uithanden!

  • Martijn Weerheijm
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Website laten maken
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.