menu sluiten
pink curve top
Van der Waay

Van der Waay

Van der Waay is marktleider in kasdekreinigers, krijtmachines en machines voor het repareren en onderhouden van kassen. De machines zijn extreem veilig, precies, licht van constructie en zeer betrouwbaar, ontwikkeld op basis van 25 jaar ervaring. Zij bieden daarnaast een eersteklas after-sales service. Het beste product en de beste service: uw kasdek verdient het.

3Dmakelaars Veiligheidslessen

Van der Waay.

Van der Waay is marktleider in kasdekreinigers, krijtmachines en machines voor het repareren en onderhouden van kassen. De machines zijn extreem veilig, precies, licht van constructie en zeer betrouwbaar, ontwikkeld op basis van 25 jaar ervaring. Zij bieden daarnaast een eersteklas after-sales service. Het beste product en de beste service: uw kasdek verdient het.

“Wereldwijd leveren wij aan uiteenlopende opdrachtgevers met verschillende soorten kassen en soms hele diverse wensen en eisen. Uiteindelijk streven we voor iedereen naar hetzelfde: ultieme tevredenheid over onze oplossingen.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.