Ontwerpen Corporate Identity. Streefkerk.

Ontwerpen Corporate Identity.


Wij zijn The MindOffice


Is uw bedrijf toe aan een nieuwe corporate identity? The MindOffice ontwerpt deze graag voor u!

The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen, in de buurt van Streefkerk. Ons team bestaat uit creatieve en gepassioneerde ondernemers, ieder met een eigen specialisme op het gebied van concept, design en development.

Onze art director heeft veel ervaring met het ontwerpen van een nieuwe corporate identity en zorgt ervoor dat deze een visueel verlengstuk wordt van uw bedrijf. Dit is immers het eerste wat een klant aan uw bedrijf opvalt

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze art director wordt er gekeken hoe u de kernwaardes van uw bedrijf zou willen uitdragen. Nadat de ideeën en wensen verzamelt zijn, wordt er een nieuwe corporate identity ontworpen waarbij de kernwaardes vertaalt worden naar een visuele identiteit.

Een nieuwe corporate identity is een goed moment om deze stijl terug te laten komen in briefpapier, visitekaartjes of ander drukwerk. Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe website voor u ontwerpen waar de nieuwe identiteit perfect in terugkomt.

Dus is uw bedrijf gevestigd in de buurt van Streefkerk en zou u een nieuwe corporate identity willen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

Projecten

Club Vers

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Europe Steel Center

Marcel van Dijk

3Dmakelaars

MarTest Cambrian

Metaltop

Building Human TalentNeem contact op


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50