Uitgewerkte-cases
Uitgelichte cases
Momenteel on top-of-Mind...

Uitgelichte cases

Recent succesvol opgeleverd! 
#blijeklanten
Sommige projecten verdienen extra aandacht. Wij geven ze die dan ook met alle plezier.

Jaaroverzicht Albert Heijn

In opdracht van Albert Heijn mochten wij het jaaroverzicht van 2019 in beeld brengen doormiddel van een overzichtelijke infographic. In dit jaaroverzicht zie je o.a. dat er ruim 100 winkels zijn vernieuwd waarin lekker en gezond eten centraal staan. Er word ingezet op digitaal gemak, er kwamen er 21 winkels bij in Nederland en België, en werd er een nieuwe campagne met Ilse gelanceerd. Ook introduceerde Albert Heijn Prijsfavorieten, de goedkoopste 1.000 topproducten die te herkennen aan het blauwe duimpje. Dit allemaal samengevat in deze mooie infographic.

Huize van Wely

Sinds 1922 - en dus al bijna 100 jaar - staat Huize van Wely voor vakmanschap en kwaliteit. Met de beste ingrediënten maken hun toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers de meest exclusieve lekkernijen. Alle producten van Huize van Wely worden stuk voor stuk, met oog voor detail, op een ambachtelijke wijze gecreëerd in de keukens te Noordwijk aan Zee. Jarenlange expertise heeft zich vertaald in een ruim assortiment. Huize van Wely heeft vijf winkels in Nederland: Noordwijk, Heemstede, twee winkels in Amsterdam en sinds kort ook een winkel in Haarlem. Tevens zijn er twee in Jakarta, Indonesië. Doormiddel van een fijngeslepen Customer Journey en met het oog op een goed doordachte User Experience en User Interface maakte wij hun nieuwe website.

Campagne Toekomstvisie

Een thuiswedstrijd van formaat... Hoe gaat Vlaardingen zich de komende 20 jaar ontwikkelen op ruimtelijk, economisch en sociaal gebied. Om de bevolking van Vlaardingen op te roepen hier over mee te denken en praten werd The MindOffice gevraagd deel te nemen aan een pitch om deze campagne vorm te geven. Zowel op visueel als strategisch vlak werden wij uitgeroepen als winnaar. We zijn aan de slag gegaan met het uitdenken van het concept van de campagne en hebben de uitvoering tot in de puntjes mogen verzorgen. Van logo tot aan een outdoorcampagne en van online magazine tot aan animatievideos.

Vrijwilligerskrant

Maak blij, word blij. Het thema omtrent de Vrijwilligersmarkt georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en KLiK Vrijwilligers Vlaardingen. The MindOffice heeft het concept en de visuele identiteit van het evenement vormgegeven en de opmaak en visuele branding van de Vrijwilligerskrant. Hier zijn er ruim 20.000 van gedrukt en verspreid door zowel Vlaardingen als Schiedam en was een van de belangrijkste middelen in de campagne. Onze bondgenoten van Stijlmeesters hebben de tekstredactie uitgevoerd.

Ludens Kinderopvang

Ludens is een kinderopvang gevestigd in Utrecht. Ook daar zijn wij als reclamebureau actief.
Ludens biedt kinderen een veilige, rijke, fantasie-prikkelende omgeving, waarin zij zelf, in hun eigen tempo, de wereld kunnen ontdekken. Samen met Stijlmeesters kregen wij de opdracht om hun jaarverslag te vernieuwen en te publiceren in ons interactieve publicatieplatform. Een webapplicatie die wij ontwikkeld hebben om op interactieve wijze content te publiceren. Het jaarverslag is dan bij uitstek een uiting om op deze eigentijdse manier te presenteren.

Ask Roger!

De website van Ask Roger! hebben wij vernieuwd en wat zijn we trots op het resultaat. Belangrijke elementen die terugkomen in deze nieuwe website zijn de user experience en de user interface.

The Next App

The Next App is een internet en mobile agency in Rotterdam en specialist in het bouwen van native apps, hybride apps of progressive web applicaties. The Next App denkt graag mee hoe een app optimaal ingezet kan worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van push notifications of augmented reality. Voor deze opdracht kregen wij vrijspel want ook de naam en de pay-off mochten wij verzinnen... Het resultaat? Een Next Level uitstraling voor The Next App.

Safran group

Voor de Franse multinational Safran Group heeft The MindOffice een specifiek 3D model ontwikkeld. Het product: een universele cateringtrolly voor in het vliegtuig, genaamd SOPHY. In een realistische setting zijn camera shots gemaakt. Dit unieke beeld is gecombineerd met tekst en uitleg over de functies van de trolly. Vervolgens is hier een zogenaamde volledige edit van gemaakt die elke relevante functie weergeeft aan de kijker. De combinatie tussen de 3D beelden en de teksten geeft het gewenste effect. 3D animaties laten maken is een van de nieuwste expertises die The MindOffice in huis heeft gehaald.

Voogt Pijl & Partners

De visuele identiteit van Voogt Pijl en Partners paste al lang niet meer bij dit “boutique consultancy bureau” uit Amersfoort. Gelukkig mochten wij een make-over verzorgen! We ontwierpen een huisstijl met zelfverzekerde kleuren en bouwden een moderne website met videoheader. Deze consultants zijn klaar voor de toekomst!
Het resultaat is een frisse, overzichtelijke en strakke site. Een site die laat zien wat de kernwaarden zijn van Voogt Pijl & Partners, zowel richting opdrachtgevers als richting potentiële nieuwe collega’s: lef, karakter en leiderschap.

Infographic Albert Heijn

Van Albert Heijn kregen wij de opdracht om de reis van de kip en het ei te visualiseren in een speelse en informatieve infographic. Doordat Albert Heijn blockchaintechnologie gebruikt wordt alles vastgelegd en is de hele keten transparant, én hebben de eieren een houdbaarheidsdatum op het ei. Dankzij dit programma kan de boer zien wat er met zijn eieren gebeurt en kan de klant zien welke kippen de eitjes hebben gelegd en welke boer er voor de dieren heeft gezorgd.

Out of their Minds

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL001574746B29

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams