Uitgewerkte-cases
Project overzicht
Momenteel on top-of-Mind...

Uitgelichte cases

Projecten waar we extra trots op zijn
#klantenkring
Sommige projecten verdienen extra aandacht. Wij geven ze die dan ook met alle plezier.

De Holy Hoeve

Holy Hoeve is een bijzondere leverancier van dierlijke producten. De runderen, varkens en bokken groeien via een diervriendelijke en gezonde wijze op tot volwassen dieren. Bovendien zorgen zij dat de slacht op een zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige slachterij plaatsvindt, waar vakmensen de dieren geduldig en met aandacht behandelen. Wij mochten met dit mooie verhaal een naam en slogan verzinnen, die zou aansluiten op de werkwijze die zij hanteren. Nadat wij dit verzonnen hadden mochten wij aan de slag gaan met de huisstijl en website. Dat leverde een mooi resultaat op, al zeggen wij het zelf!

Quality

Quality had na jaren de behoefte aan een nieuwe visuele identiteit welke beter aansloot op hun dienstverlening. Met als uitgangspunt 'Een hoogwaardige kennispartner op het gebied van Information Technology (IT) of Operations Technology (OT)', werd het tijd voor een hoogwaardige uitstraling. Wij kregen de opdracht om een identiteit vorm te geven in combinatie met een vernieuwde pay-off welke de positionering van Quality duidelijk weergeeft. Wij verzonnen de slogan 'Connecting Knowledge' en wij hebben dit als een rode draad door de huisstijl heen laten terugkomen. Zie hier het resultaat.

Platform magazine

Het Duitse bedrijf Wintershall produceert olie en gas in Europa, Noord-Afrika, Zuid-Amerika, Rusland én het Midden-Oosten. De vestiging in Nederland telt meer dan 500 werknemers, die vier keer per jaar het personeelsblad Platform ontvangen. Dat blad was toe aan vernieuwing, dus zette Wintershall een pitch uit. En als jonge enthousiaste honden doken Stijlmeesters en The MindOffice daar bovenop!

Wiskids

Voor een evenement dat in oktober 2018 begint, kun je maar beter vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding. Voor dit nieuwe evenement moesten we alles uit de creatieve kast halen. We moeten het logo van de campagne ontwerpen, de marketingstrategie bepalen en alle communicatiemiddelen qua vorm en inhoud realiseren.

Out of their Minds

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams