menu sluiten
pink curve top
Werk in<br>Vorm

Werk in Vorm

Platform Werk in Vorm is in het leven geroepen voor de drukke zzp-er. Om te zorgen dat jouw zaken goed gaan wil je graag jezelf in vorm houden. Zodra jij beter in je vel zit, ben je ook beter in je werk. Werk in Vorm noemt dat body & business in balans. Iedereen heeft daarin weer andere behoeftes. Zit het in beter slapen, meer beweging, goede voeding, mindfulness, een luisterend oor, Werk in Vorm helpt!

Maasstad Ziekenhuis Delflandse Trekvaarten

Werk in Vorm.

Voor verzekeraar Movir hebben we het platform Werk in Vorm gecreëerd. Hier kunnen zelfstandige professionals terecht voor specifieke dienstverlening, onderverdeeld in thema’s. Denk aan een betere nachtrust (Hallo Slaap), diensten voor de vrouwelijke zzp-er (SheCare) en een algemene check-up (Me-checkup). Voor dit project hebben we de volledige branding, de website en marketing bedacht en geïmplementeerd.

  • Branding
  • Website
  • Marketing
Bekijk website
branding in vorm.

Bij het introduceren van een nieuw platform is het belangrijk om een pakkende naam te verzinnen voor het concept. De klant liet ons vrij in het bedenken van de naam en branding van het platform. Ons team heeft gekozen voor Werk in Vorm, omdat de dienstverlening gericht is op de beste versie van jezelf worden. Body & business in balans. Nadat het kleurenpalet en logo waren goedgekeurd, konden we aan de slag met de website.

website in vorm.

De klant wilde graag een duidelijke onepager met een aantrekkelijk design. We hebben gekozen om foto’s te combineren met een unieke illustratiestijl. Dit geeft een speels effect en zorgt voor het duidelijk overnemen van de boodschap - naast het gebruik van tekst. Het doel van de website zijn aanvragen en contactmomenten met de doelgroep. De call-to-actions zijn hierop afgestemd. Op basis van de branding zijn ook andere huisstijluitingen ontworpen.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
marketing in vorm.

Werk in Vorm is op verschillende kanalen gepromoot. Zo ook in de vorm van een blogpost voor Gekko, een boekhoudservice voor zzp-ers. De traffic vanaf die bron kunnen we meten voor verdere marketingactiviteiten. Door het platform te pushen op meerdere kanalen, zal de naamsbekendheid groeien en aanleiding geven tot aanvragen en contactmomenten.

marketing in vorm
Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.