menu sluiten
pink curve top
MHD Magnets

MHD Magnets

MHD Magnets is een toonaangevende fabrikant van gepatenteerde magnetische vloeistofbehandelingssystemen. De eigenaar klopte bij ons aan om de out-of-date huisstijl terug te brengen naar de tijd van nu. De werkzaamheden die we mochten verrichten waren erg gevarieerd, van een nieuwe website tot pakbon templates.

NStone Promax

MHD Magnets.

In opdracht van MHD Magnets gingen wij op zoek naar een hedendaagse uitstraling ter vervanging van de oude uitstraling. De eerste stap hierbij was natuurlijk het logo, wat in dit geval een erg abstract verhaal betrof, een ware uitdaging! Dit was de start van nog meer mooie uitingen die wij mochten ontwerpen, waaronder stickers voor op de machines en transport, een entreebord en de website.

  • Strakke uitstraling
  • Zakelijk
  • Technisch
  • Next level
Logo & Huisstijl.

Het uiteindelijke logo-ontwerp is ontstaan vanuit een magnetische basis. Om de herkenbaarheid te vergroten kozen we voor een algemeen bekende vloeistof als basis voor het ontwerp, Ferrofluid. Dit is een zwarte vloeistof die reageert op magneten. Deze reactie is verwerkt in het beeldmerk en vormde de basis als een onderlegger in de rest van de huisstijl.

Webdesign.

De oude website was nodig toe aan een update. Het doel was om er meer uit te springen ten opzichte van de concurrentie en het een meer eigentijdse look te geven. Daadwerkelijk alles is aangepakt, inclusief een handige ingebouwde portal voor klanten.

MHD Magnets Website Voor MHD Magnets Website Voor
Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Rijdend visitekaartje.

Een rijdend visitekaartje mag niet ontbreken - knallend en verfijnd. Tegenwoordig is van alles mogelijk als het gaat om het uiterlijk van voertuigen, we mochten net even wat verder kijken dan het gebruikelijke. De huisstijl is daarmee op een verfijnde wijze toegepast in het ontwerp van de bus. De oranje kleur zorgt dat het opvalt, maar de toepassing hiervan is zeker niet overheersend.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.