menu sluiten
pink curve top
UN1EK

UN1EK

UN1EK is een onderwijsgroep met meerdere opvang- en onderwijslocaties in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Zij kwamen bij ons met de vraag of we de rebranding en de ontwikkeling van hun hoofdwebsite en de 18 locatiewebsites konden verzorgen. Het daarvoor ontwikkelde, nieuwe design pasten wij vervolgens ook toe op diverse communicatiemiddelen zoals vacatures en animatievideo’s.

KB Nationale Bibliotheek Albert Heijn

UN1EK.

De opdracht van UN1EK was duidelijk; er moest meer lijn komen in alle afzonderlijke locatiewebsites. Tegelijk moest er voldoende ruimte zijn om het eigen karakter van elke locatie goed zichtbaar te maken. Dat betekende onder meer dat wij ervoor zorgden dat het bestaande logo van elke locatie in de nieuwe stijl behouden kon blijven. Daaromheen ontwierpen wij een fris en vernieuwend design. Ook sprak UN1EK de wens uit om vanuit de hoofdwebsite de content op de locatiewebsites (deels) zelf te kunnen beheren. Voor ons een mooie uitdaging om daar een slimme draai aan te geven!

  • Rebranding
  • Webdesign
  • Development
  • Animatie
  • Content Management

Webdesign
en -structuur.

Op basis van onze analyses van de oude websites creëerden we een template waarin alle elementen terugkwamen die bij veel oude webpagina’s aanwezig waren. Met de bestaande huisstijl creëerden we een nieuw en fris design die we toepasten op de websites van alle onderwijs- en opvanglocaties. Aan de ‘achterkant’ bouwden wij een duidelijk en gestructureerd CMS, waarin alle elementen eenvoudig door de medewerkers zelf op de diverse locaties te beheren zijn.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Doordat alle websites met hetzelfde CMS werken, zorgen we dat de websites altijd up-to-date zijn.

Content management.

De inhoud van websites is een onderdeel dat tijd en aandacht vereist. Heel veel informatie, content en afbeeldingen die op de oude websites stonden, moesten een plekje krijgen op de nieuwe websites. Door de vaste elementen die onze webdevelopers in het CMS hadden gecreëerd, was het een kwestie van een logische structuur opbouwen en vervolgens de pagina’s vullen. Onze content manager kreeg de vrije hand om op strategische wijze zelf de menustructuur op te bouwen en daarin de gewenste onderwerpen onder te brengen. Vervolgens zorgden we ervoor dat de content op een heldere wijze werd overgezet.

Animatie.

In het document Koers24 beschrijft UN1EK haar strategisch beleidsplan dat dient als ondersteuning, verdieping en verscherping van de ontwikkeling van de locaties. Dit document werd door ons in de nieuwe stijl vormgegeven; een stijl die aansluit bij de verschillende karakters die ook op de websites te herkennen zijn. Om dit document en de verspreiding ervan te ondersteunen maakten wij een animatievideo die UN1EK op diverse plekken kan inzetten. Het kleurrijke en speelse design is daardoor crossmediaal te gebruiken.

Dit omvangrijke en complete project vormde
een bijzondere uitdaging.

Visuals voor vacatures.

Dat een grote organisatie als UN1EK regelmatig nieuwe medewerkers zoekt is niet zo vreemd. Het is in dat geval wel belangrijk dat elke vacature een eigen omschrijving en beeldtaal heeft die de herkenbaarheid vergroot. Om die reden zorgen wij dat elke vacature een zeer herkenbaar uiterlijk krijgt die aansluit bij de nieuwe stijl. Deze vacatures verspreidt UN1EK vervolgens via social media en natuurlijk op de website(s).

Project waarin alles samenkomt.

De nieuwe websites voor UN1EK en alle locaties vormden een omvangrijk en compleet project waarin wij een mooie uitdaging zagen. Een project waarin wij ons hele team konden betrekken; van design en development tot project- en content management. Via onze integrale werkwijze konden we alle wensen van de afzonderlijke onderwijs- en opvanglocaties, zowel qua vormgeving als content, naadloos op elkaar laten aansluiten.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.