menu sluiten
pink curve top

KB
Digitaal Jaarverslag

De KB is de nationale bibliotheek: vanuit de kracht van het geschreven woord dragen zij bij aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland. Een digitaal jaarverslag mocht hier niet aan ontbreken.

MTS EuroProducts UN1EK

KB
Digitaal Jaarverslag.

Voor de KB mochten wij met ons eigen platform een digitaal magazine maken, helemaal in de look en feel van de KB. Aangezien de KB digitale toegankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, moesten wij hier ons ook op aanpassen. Door alles goed met elkaar af te stemmen, zijn wij tot een mooi resultaat gekomen, al zeggen wij het zelf.

  • Digitaal Jaarverslag
  • Infographic
  • Digitaal toegankelijk
  • Circa 3 maanden

Infographic.

Naast het Digitaal Jaarverslag mochten wij ook een Infographic ontwerpen die hier in terug zou komen. Alle cijfers van het afgelopen jaar worden hier visueel weergegeven doormiddel van iconen, illustraties en huisstijl elementen van de KB.

Een visuele weergave met meerwaarde.

UX/UI
UX/UI.

Door een optimale gebruikerservaring te creeëren hebben wij rekening moeten houden met de UX/UI. Deze tweede termen moesten naadloos op elkaar aansluiten, zowel achter en voor de schermen. Zo hebben wij gekozen voor maar drie verschillende lay-outs en een vaste balk met navigatie mogelijkheden. Op deze manier kan er geen verwarring ontstaan, hoe er door de pagina's genavigeerd moet worden.

Digitale toegankelijkheid.

Door de berperkingen van de gebruiker te minimaliseren, moesten wij rekening houden met digitale toegankelijkheid. De KB is al een (semi)overheid verplicht om hier rekening mee te houden. Wij hebben daarom een extra optie toegevoegd omtrent de infographic. Deze kun je downloaden en is helemaal digitaal toegankelijk gemaakt als bestand. 

Een optimale gebruikerservaring in
de look en feel van de KB.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.