menu sluiten
pink curve top
NStone

NStone

NStone is een gespecialiseerd natuursteenbedrijf dat zijn diensten aanbiedt bij bedrijven, instellingen en particulieren. In hun specialisme focussen zij zich op het leveren, renoveren, restaureren, onderhouden en industrieel reinigen van alle soorten natuursteen. Het bedrijf vroeg ons om dit verhaal op een visuele wijze te vertellen in een animatievideo.

Future Magazine MHD Magnets

NStone.

Om de bedrijfsactiviteiten van NStone aan een breed publiek te kunnen tonen, zijn wij hun verhaal gaan visualiseren. Dit begint met het schrijven van een script en scenario, waarna we dit verhaal omzetten in een beeldtaal. Uiteindelijk resulteert dit in een informatieve en tegelijk wervende animatievideo.

  • Animatie
  • Natuursteen
  • Beeldtaal
  • Iconenset
  • Script en scenario

Beeldtaal.

De uitdaging bij het uitwerken van de beeldtaal zat hem in het verwerken van het product - natuursteen - binnen een illustratieve omgeving. Om die reden kozen wij ervoor om bepaalde elementen in de uitwerking een 'natuursteen-look' te geven. Zo konden we op specifieke onderdelen van het verhaal een duidelijke focus leggen. Dit zorgde er tevens voor dat het 'gevoel van luxe' zichtbaar werd. Met de keuze van het kleurenpalet konden we dit gevoel nog versterken.

Iconenset.

Door de animatie heen maken we gebruik van op maat gemaakte iconen. Voor elke icoon gebruiken we als achtergrond een zwarte marmersteen waarover heen het icoon is geplaatst. Door de illustratie op te bouwen in lagen van verschillende percentages kunnen we de iconen echt visueel sterk maken, zodat ze de juiste aandacht trekken.

De Animatie.

Het eindresultaat is een animatie die de aanpak en werkwijze van NStone uitlegt. Naast de beelden kiezen we ervoor om specifieke woorden in de voice-over visueel uit te lichten. Daardoor ontstaat een sterke en heldere manier om de belangrijkste boodschap via deze animatie aan de kijker over te brengen. Uiteindelijk vormen elke beweging, de manier van uitleggen en het kleurgebruik in de animatie tezamen
een glashelder verhaal met een 'luxe randje'.

Een glashelder verhaal met een luxe randje.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.