menu sluiten
pink curve top

Rebranding BroekPolder

De Broekpolder is een prachtig 400 ha. groot en groen natuur- en recreatiegebied. Je kunt hier volop wandelen, fietsen, mountainbiken, skaten, spelen en sporten. Dicht bij de stad Vlaardingen en omsloten door het water van de Vlaardingse Vaart en de vlieten is het een zeer waardevolle groene plek voor bewoners in de regio. In de loop van de jaren is hier een ongelofelijk gevarieerd gebied ontstaan met veel mogelijkheden voor recreatie, educatie, sport en horeca. The MindOffice is aan de slag gegaan met de rebranding van dit prominente gebied.

Pawty HunterDouglas

Rebranding BroekPolder.

Als Vlaardings ontwerpbureau werden wij gevraagd om een prominent gebied in deze regio de uitstraling te geven die het verdient. Een logo en een visuele identiteit voor de Broekpolder die het gebied letterlijk weer op de kaart zet. Ja graag! Was onze eerste reactie... We spelen graag met de elementen der natuur en hebben dit allemaal terug laten komen in een sterk beeldmerk wat met recht het gebied weer nieuw elan geeft.

  • Branding
  • Logo
  • Positionering
  • Website
  • Visuele identiteit

Redesign logo en pay-off.

We hebben de essentie van het gebied weten te vangen in een sterk en herkenbaar symbool waar alle ingredienten in terug komen. Groen, water, de mens, bomen, lucht, de zon en natuurlijk de iconische Schotse hooglander. Ook de typografie is slim opgezet en past bij de diverse doelgroepen die het natuurbied aantrekt. Van vogelspotter tot aan de wanderlaar. Leesbaar en duidelijk, vriendelijke en uitgebalandeerd. De pay-off dekt de lading volledig... Beleef, ontspan en ontdek.

concept logo BroekPolder concept logo BroekPolder

Met de rebranding van natuurgebied de BroekPolder zetten wij weer een extra stap met de uitbreiding van onze herkenbare ontwerpsignatuur binnen de regio.

Ontwerp wandelkaart.

Het nieuwe logo gaf ons voldoende houvast voor een perfecte doorvertaling naar de huisstijl. Zo ontwierpen we een handige wandelkaart om het gebied te verkennen.

Ontwerp website.

De nieuwe website is ontworpen met een sterke focus op de gebruiksvriendelijkheid. Mensen die in het gebied op hun smartphone handige insights over het gebied willen weten kunnen doormiddel van de website gemakkelijk wegwijs worden in de Broekpolder. We hebben in de UX/UI en het design rekening gehouden met het gebruik op verschillende devices en ook een interactieve kaart toegevoegd.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Een logo en een visuele identiteit voor de Broekpolder die het gebied letterlijk weer op de kaart zet. Missie geslaagd! 

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.