menu sluiten
pink curve top

Promax

Al sinds 1992 helpt Promax haar klanten om succesvol te zijn met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Zij ontzorgen hun relaties met kennis over veilige AI-oplossingen, zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

MHD Magnets Regio15

Promax.

Als innovatieve IT-partij kon Promax niet achterblijven met een wat verouderde website dus werd het tijd voor een mooie maar ook innovatieve digitale presentatie. Zij stelden de vraag aan The MindOffice om binnen hun bestaande huisstijl een nieuwe website te ontwerpen. Daarnaast hebben we Promax ook ondersteund bij de online marketing.

  • Wireframes
  • Webdesign
  • Online marketing
Bekijk de website van Promax
Wireframes.

Promax heeft een hoop te vertellen op de website, daarnaast zijn de thema's vaak complex en bestaan ze uit meerdere lagen. Daarom was het belangrijk om van te voren wireframes uit te werken. Zo zorgen we er voor dat informatie op een overzichtelijke manier wordt weergegeven en dat de bezoeker makkelijk navigeert door alle informatie.

Webdesign.

De bestaande huisstijl en de wirframes boden de basis voor het ontwerp van de website. Ook al bestond de huisstijl al, Keith zorgde ervoor dat het geheel toch in een heel nieuw jasje terecht is gekomen. De wens van Promax was om zelf ook pagina's te kunnen opbouwen. Dus ook de modulariteit van het ontwerp was belangrijk.

Webdevelopment.

In verband met de infrastructuur van hun eigen servers hebben we er voor gekozen om de website in Wordpress te bouwen. Dit houdt in dat we zowel de front-end als de rest van het thema vanaf het begin zelf opbouwden. Zonder overbodige plugins en andere koppelingen van derden. Zo zorgen we ervoor dat ook Wordpress websites toekomstbestendig zijn en blijven.

Online marketing.

Promax biedt een breed spectrum aan producten en diensten. Omdat het vaak gaat om innovatieve, minder bekende oplossingen zijn bedrijven niet altijd direct op zoek naar deze producten en diensten. Via online marketing zorgen we ervoor dat de thema's toch bij potentiële klanten onder de aandacht komen. Zo kan Promax haar innovatieve producten en die van haar partners toch aanbieden.

Beelden & Teksten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.