Samplonius
Samplonius

Een prikkelende website

Samplonius

Bij Samplonius geloven ze als drukkerij in het prikkelen van zintuigen. Om iets goed over te kunnen brengen moet je beelden kunnen voelen en verhalen kunnen zien. Het tastbaar maken van merken, dat is hun drijfveer. Dit past ook heel goed bij de filosofie van The MindOffice dus 1+1=3! Op basis van de vernieuwde stationary hebben wij een doorvertaling gemaakt naar de nieuwe look and feel van de website. Zo komen A-merken zoals McDonald’s en Coca-Cola goed tot hun recht. Uiteindelijk hebben we de website voorzien van ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem Iris. Zo shined de website zowel aan de Front-end als aan de Back-end kant. Aan de slag mogen gaan voor een ander creatief bedrijf is een mooi compliment en we zijn blij met het eindresultaat… Een prikkelende website!
Samplonius

Wij maken merken tastbaarUitgaande van de pay-off 'Wij maken merken tastbaar' was het hoofdmenu van de website bepaald. Een originele manier om de pay-off/slogan in te zetten. In het ontwerpproces hebben we rekening gehouden met een optimale User-experience en een gelikte User-interface. Na veel sparren met Samplonius slepen we de website fijn tot op pixel niveau.

Wij maken merken tastbaar

Ruimte voor A-merkenAls je voor A-merken zoals o.a. McDonald's, Coca-Cola en Chiquita werkt dan is het van belang dat je mooie cases kunt presenteren. Via het gemakkelijke CMS kunnen de webredacteuren van Samplonius hele mooie cases samenstellen van succesvolle projecten... Digitaal gemak dient de mens!

Mobile firstDat je website ‘past’ op een smartphone en ‘redelijk goed’ toont, wil nog niet zeggen dat je mobile-first of mobile-only bent. De website van Samplonius manifesteert zich goed op mobiele toestellen en dat hebben de developers van The MindOffice doorgestest op verschillende devices.

Keith Meijer

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Keith Meijer helpt je graag verder!


Keith Meijer
010 435 07 50
keith@themindoffice.nl

Volgende Case

Sport Helpt

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams