menu sluiten
pink curve top
Samplonius

Samplonius

Bij Samplonius geloven ze als drukkerij in het prikkelen van zintuigen. Om iets goed over te kunnen brengen moet je beelden kunnen voelen en verhalen kunnen zien. Het tastbaar maken van merken, dat is hun drijfveer. Dit past ook heel goed bij de filosofie van The MindOffice dus 1+1=3!

MAES Notarissen Het Stadsstrand

Samplonius.

Op basis van de vernieuwde stationary hebben wij een doorvertaling gemaakt naar de nieuwe look and feel van de website. Zo komen A-merken zoals McDonald’s en Coca-Cola goed tot hun recht. Uiteindelijk hebben we de website voorzien van ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem Iris. Zo shined de website zowel aan de Front-end als aan de Back-end kant. Aan de slag mogen gaan voor een ander creatief bedrijf is een mooi compliment en we zijn blij met het eindresultaat… Een prikkelende website!

  • Prikkelend
  • Creatief
  • A-Merken
  • CMS
Wij maken merken tastbaar.

Uitgaande van de pay-off 'Wij maken merken tastbaar' was het hoofdmenu van de website bepaald. Een originele manier om de pay-off/slogan in te zetten. In het ontwerpproces hebben we rekening gehouden met een optimale User-experience en een gelikte User-interface. Na veel sparren met Samplonius slepen we de website fijn tot op pixel niveau.

Ruimte voor A-merken.

Als je voor A-merken zoals o.a. McDonald's, Coca-Cola en Chiquita werkt dan is het van belang dat je mooie cases kunt presenteren. Via het gemakkelijke CMS kunnen de webredacteuren van Samplonius hele mooie cases samenstellen van succesvolle projecten... Digitaal gemak dient de mens!

Mobile First.

Dat je website ‘past’ op een smartphone en ‘redelijk goed’ toont, wil nog niet zeggen dat je mobile-first of mobile-only bent. De website van Samplonius manifesteert zich goed op mobiele toestellen en dat hebben de developers van The MindOffice doorgestest op verschillende devices.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.