Complexe onderwerpen helder uitgelegd
Complexe onderwerpen helder uitgelegd

Complexe onderwerpen helder uitgelegd

Zit je met een probleem rondom het visualiseren van je dienst of product? Wil je op creatieve wijze duidelijk maken waar je als bedrijf voor staat of hoe je aanpak in elkaar steekt? Dan zijn wij er om je te helpen! Zie ons als een team van ‘Special forces’ op het gebied van het illustreren van jouw complexe verhaal naar een pakkende uitleg video animatie of wil je een in het oog springende infographic laten maken. Ons team is dag en nacht bereikbaar en wij hebben Wifi in onze bus! Ojah en ook lekkere koffie!
Het Animatieteam

Maak kennis met het AnimatieteamHet Animatieteam is een multidisciplinair team bestaande uit een stel vakidioten met gezamenlijk zo'n 50 jaar ervaring op het gebied van animeren en illustreren. We hebben voor de meest uiteenlopende bedrijven en merken gewerkt waarin de nachten niet geschuwd werden. Een passie om samen mooie dingen te maken en de klant te helpen in hun strijd... We houden er van als een plan slaagt!

Maak kennis met het Animatieteam

Onze werkwijzeVoor iedere opdracht vind er een intakegesprek plaats... Dit kan in onze bus maar mag natuurlijk ook bij jou op kantoor. Op basis van dit gesprek komen wij met een prijs, een planning en een strak plan. Wij laten je graag weten wat we voor je gaan doen en hoe we tot die strakke infographic of videoanimatie gaan komen.

CharacterdesignCharacterdesign op maat? Of gewoon een stijltje bij ons uit de bus, het kan allemaal bij het Animatieteam.

Het Animatieteam inhuren?Als huurlingen hebben we een drukke agenda maar gaan geen creatieve uitdaging uit de weg... Bel of mail ons en we weten je te vinden. Bekijk hieronder alvast wat gevaarlijk creatieve voorbeelden op het gebied van illustreren en animeren... Zoals je kunt zien staan wij op scherp! 

Animatievideo Erasmus MCErasmus ziekenhuis animatie blessurepreventie

Animatievideo Gemeente VlaardingenEen animatievideo uit een reeks van filmpjes die wij gemaakt hebben in opdracht van de Gemeente Vlaardingen.
Bekijk hier de volledige case.

Animatievideo NileDutchUitleganimatie in opdracht van NileDutch. In deze animatie introduceren we de nieuwe software (Allegro) waar NileDutch mee gaat werken.

Animatievideo Waternet AmsterdamUilegvideo over de nieuwe manier van de kostenberekening van watergebruik.

Animatievideo Arbo IndustriesVoor het versterken van de branding van Arbo Industries, heeft het Animatieteam een corporate video gecreëerd. Deze corporate story is in de vorm van een animatievideo gepresenteerd. In deze video wordt de kijker op een makkelijk te volgen manier meegenomen in de werkwijze van Arbo Industries.

Out of their Minds

"Het Animatieteam heeft mij op weg geholpen met het visualiseren van mijn trainingsmethodes door een pakkende infographic te ontwerpen en een duidelijke videoanimatie te produceren... Gevaarlijk creatief is nog zachtjes uitgedrukt!" Berend Berendse van DeBedrijfscoach.nl
Donny de Vries

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Donny de Vries helpt je graag verder!


Donny de Vries
010 435 07 50
donny@themindoffice.nl

Volgende Case

Gezond oud worden in Vlaardingen

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams