Huize van Wely
Huize van Wely

De beste ingrediënten voor een perfecte website

Huize van Wely

Sinds 1922 - en dus al bijna 100 jaar - staat Huize van Wely voor vakmanschap en kwaliteit. Met de beste ingrediënten maken hun toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers de meest exclusieve lekkernijen. Alle producten van Huize van Wely worden stuk voor stuk, met oog voor detail, op een ambachtelijke wijze gecreëerd in de keukens te Noordwijk aan Zee. Jarenlange expertise heeft zich vertaald in een ruim assortiment. Huize van Wely heeft vijf winkels in Nederland: Noordwijk, Heemstede, twee winkels in Amsterdam en sinds kort ook een winkel in Haarlem. Tevens zijn er twee in Jakarta, Indonesië. Doormiddel van een fijngeslepen Customer Journey en met het oog op een goed doordachte User Experience en User Interface maakte wij hun nieuwe website.
Huize van Wely

Smaakvol designMet het oog op de beleving en het gebruikersgemak hebben wij het ontwerpproces van de website doorlopen. Effectieve designsprints met tussentijdse beoordelingen door de klant. Realtime meekijken was ook geen probleem. Respectvol omgaan met de huisstijl was een belangrijke pijler waar wij ons tijdens het ontwerpproces aan gehouden hebben. Herkenbaar blijven voor de bestaande klanten maar ook aansluiting houden met een brede doelgroep. Want naast winkelbezoekers zijn er nu ook webshopbezoekers en die willen we hetzelfde gevoel mee geven van vakmanschap en kwaliteit. Volgens de klant is deze missie geslaagd en daar doen we het uiteindelijk voor! 

Smaakvol design
"Bijna 100 jaar vakmanschap & kwaliteit"
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Workshops & WebshopBelangrijke onderdelen binnen de nieuwe website zijn de webshop en het workshop gedeelte welke wij ontwikkeld hebben. Uiteraard in een smaakvol, vooraf gevalideerd design en met een intuïtief gebruikersgemak.

100% maatwerkDe website is volledig op maat ontworpen en gebouwd. Achter de website draait ons vertrouwde CMS-systeem Iris waar de klant op eenvoudige wijze de webite kan beheren. Van het aanpassen van de content tot het afhandelen van bestellingen in de webshop.

Op naar de volgende 100Door samen met Huize van Wely hun digitale Customer Journey uit te stippelen en werkelijk waarde toe te voegen aan dit proces helpen we zowel de klant als de potetiele afnemers binnen de webshop... Een win-win situatie als je het ons vraagt. Digitale producten ontwikkelen die waarde toevoegen dat is waar wij het voor doen. En zo kan Huize van Wely er hopelijk nog zo'n 100 jaar tegenaan ;-)

Op naar de volgende 100
Cheyenne Ouwersloot

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Cheyenne Ouwersloot helpt je graag verder!


Cheyenne Ouwersloot
010 435 07 50
cheyenne@themindoffice.nl

Volgende Case

Delpher krant

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams