menu sluiten
pink curve top
Huize van Wely

Huize van Wely

Sinds 1922 - en dus al bijna 100 jaar - staat Huize van Wely voor vakmanschap en kwaliteit. Met de beste ingrediënten maken hun toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers de meest exclusieve lekkernijen. Alle producten van Huize van Wely worden stuk voor stuk, met oog voor detail, op een ambachtelijke wijze gecreëerd in de keukens te Noordwijk aan Zee. Jarenlange expertise heeft zich vertaald in een ruim assortiment. Huize van Wely heeft vijf winkels in Nederland: Noordwijk, Heemstede, twee winkels in Amsterdam en sinds kort ook een winkel in Haarlem. Tevens zijn er twee in Jakarta, Indonesië. Doormiddel van een fijngeslepen Customer Journey en met het oog op een goed doordachte User Experience en User Interface maakte wij hun nieuwe website.

Waal Bouw DiversOCW

Huize van Wely.

Sinds 1922 - en dus al bijna 100 jaar - staat Huize van Wely voor vakmanschap en kwaliteit. Met de beste ingrediënten maken hun toppatissiers, -chocolatiers en -glaciers de meest exclusieve lekkernijen. Alle producten van Huize van Wely worden stuk voor stuk, met oog voor detail, op een ambachtelijke wijze gecreëerd in de keukens te Noordwijk aan Zee. Jarenlange expertise heeft zich vertaald in een ruim assortiment. Huize van Wely heeft vijf winkels in Nederland: Noordwijk, Heemstede, twee winkels in Amsterdam en sinds kort ook een winkel in Haarlem. Tevens zijn er twee in Jakarta, Indonesië. Doormiddel van een fijngeslepen Customer Journey en met het oog op een goed doordachte User Experience en User Interface maakte wij hun nieuwe website.

Smaakvol design.

Met het oog op de beleving en het gebruikersgemak hebben wij het ontwerpproces van de website doorlopen. Effectieve designsprints met tussentijdse beoordelingen door de klant. Realtime meekijken was ook geen probleem. Respectvol omgaan met de huisstijl was een belangrijke pijler waar wij ons tijdens het ontwerpproces aan gehouden hebben. Herkenbaar blijven voor de bestaande klanten maar ook aansluiting houden met een brede doelgroep. Want naast winkelbezoekers zijn er nu ook webshopbezoekers en die willen we hetzelfde gevoel mee geven van vakmanschap en kwaliteit. Volgens de klant is deze missie geslaagd en daar doen we het uiteindelijk voor! 

Smaakvol design

"Bijna 100 jaar vakmanschap & kwaliteit"

Workshops & Webshop.

Belangrijke onderdelen binnen de nieuwe website zijn de webshop en het workshop gedeelte welke wij ontwikkeld hebben. Uiteraard in een smaakvol, vooraf gevalideerd design en met een intuïtief gebruikersgemak.

100% maatwerk.

De website is volledig op maat ontworpen en gebouwd. Achter de website draait ons vertrouwde CMS-systeem Iris waar de klant op eenvoudige wijze de webite kan beheren. Van het aanpassen van de content tot het afhandelen van bestellingen in de webshop.

Op naar de volgende 100
Op naar de volgende 100.

Door samen met Huize van Wely hun digitale Customer Journey uit te stippelen en werkelijk waarde toe te voegen aan dit proces helpen we zowel de klant als de potetiele afnemers binnen de webshop... Een win-win situatie als je het ons vraagt. Digitale producten ontwikkelen die waarde toevoegen dat is waar wij het voor doen. En zo kan Huize van Wely er hopelijk nog zo'n 100 jaar tegenaan ;-)

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.