menu sluiten
pink curve top
Kalender laten ontwerpen Kalender laten ontwerpen

Kalender laten ontwerpen.

Een persoonlijke kalender is niet alleen leuk voor in huis, het is ook een leuk relatiegeschenk of cadeau voor je personeel. Wil je een persoonlijke kalender laten ontwerpen? The MindOffice kan dit voor je doen!

.

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Aan de slag met jouw kalender!

Een persoonlijke kalender geeft je de mogelijkheid de ontvanger mee te laten kijken naar de hoogtepunten van uw bedrijf. Door de huisstijl terug te laten komen in het ontwerp ontstaat er een kalender die perfect aansluit bij uw bedrijf. 

Natuurlijk kunnen wij ook posters en brochures ontwerpen die perfect bij het ontwerp van uw kalender aansluiten.

Dus is je bedrijf gelegen in de buurt van @views_plaatsnaam@ en wil je graag een mooi ontworpen kalender? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100

Wil jij een persoonlijke kalander laten ontwerpen?

Michel helpt je graag verder!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Kalender laten ontwerpen

Veelgestelde vragen.

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij hebben geen eigen drukkerij maar wel een netwerk van drukkers en leveranciers om ons heen die dag en nacht voor ons klaar staan tegen scherpe tarieven. De kwaliteit staat voorop dus wij voeren de nacontrole uit en staan garant voor een optimaal eindproduct.
Wij werken voor klanten binnen het MKB tot aan grote Multinationals. Wij voelen ons niet te groot voor het 'kleinere' werk maar ook zeker niet te klein voor het 'grotere' werk.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.

Reviews.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.