Mobiele website laten maken Hoeven.

Mobiele website laten maken


Je wilt een mobiele website laten maken?


Wil je een professionele website laten maken? The MindOffice is gelegen in de buurt van Hoeven en is gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van een website die perfect werkt op alle mobiele apparaten!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat. 

Samen aan de slag met jouw mobiele website!

Na een gezamenlijke brainstormsessie vertaalt onze lead developer je ideeën en wensen naar een mobiele website die perfect functioneert op desktop, laptop, tablet en smartphone. De website kun je beheren via ons eigen Content Management Systeem (CMS) Iris. Op deze manier heb je altijd zelf de controle over je website! 

Natuurlijk kunnen wij de website ook voor je ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf! En ook voor Apps die perfect aansluiten bij je nieuwe mobiele website ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze lead developer gaat graag voor je aan de slag!

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Hoeven en bent je toe aan een nieuwe mobiele website? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

Projecten

Cafe Marakesh

Fairtrade Westland

Dailyflex

JOGG Vlaardingen

Aletta Wubben

NederlandsCyberCollectief

The GoodPeople

Sport Helpt

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

3Dmakelaars

Van der Waay

Veiligheidslessen

Nieuw Navis

Metaltop

Wiskids

Building Human TalentOok een mobiele website laten maken?


Neem contact op met Thomas Bolderheij


Bel: +31(0)10 - 435 07 50