menu sluiten
pink curve top

Reviews

Bij MAES notarissen dragen wij onze klanten graag goede oplossingen aan voor de uitdagingen waarmee zij zich geconfronteerd zien. Door alert, beweeglijk, creatief en innovatief met veranderingen om te gaan. Door optimaal gebruik van state-of-the-art digitale informatie- en communicatietechnologie kunnen wij onze praktijk lean and mean voeren en onze zichtbaarheid nog verder vergroten. The MindOffice ondersteunt ons daar al jaren heel betrokken in. Van huisstijl tot filmpjes. Van website tot e-mail handtekening. Van digitale nieuwsbrief tot advertentiemateriaal. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Geert - MAES Notarissen
Geert - MAES Notarissen

Notaris

The MindOffice heeft onze huisstijl en website ontworpen. Volgens onze wensen zijn ze aan de slag gegaan met vormgeving, logo en de gehele huisstijl eromheen. Daarna is dezelfde stijl doorgevoerd in onze website. Communicatie is duidelijk en vriendelijk en het resultaat is precies wat we zochten.

Marc - Exproof
Marc - Exproof

CEO

Als je samenwerkt met The MindOffice heb je de steun van een reclamebureau dat met de klant meedenkt en zich altijd behulpzaam opstelt. Ook de persoonlijke benadering vinden wij echt een toegevoegde waarde. Onze vaste leverancier voor creativiteit is The MindOffice!

Sammy - Europe Steel Center
Sammy - Europe Steel Center

General Sales Manager

Samenwerken met The MindOffice ervaar ik, communicatie adviseur van KLiK Vrijwilligers Vlaardingen, als een inspirerend en plezierig proces. Laatst gaven zij smoel aan onze regionale vrijwilligersmarkt en ontwierpen een vrijwilligerskrant, geweldig. TMO is een professioneel en toegankelijk team om mee samen te werken. Ze denken mee, willen oplossen in plaats van vertragen en maken aansprekende uitingen. Ik word blij van deze club mensen.

Claudia - KLiK Vlaardingen
Claudia - KLiK Vlaardingen

Communicatieadviseur

The MindOffice levert professionele resultaten met de flexibiliteit van een jong bedrijf. Dat werkt super voor MMOX!

Matthijs - MMOX Smart
Matthijs - MMOX Smart

Manager Commercie & Partners

Wij werken al enkele jaren tot volle tevredenheid met The MindOffice. Maar op dit moment is onze website vernieuwd alsook ons CMS systeem. The MindOffice is snel en enthousiast! Wij maken ook gebruik van hun ontwerpstudio zodat we met de laatste trends mee kunnen komen. Daarnaast geven ze ons regelmatig tips en tricks om up-to-date te blijven. Wij voelen ons thuis ben hen.

Jolanda - GreenGiftBox
Jolanda - GreenGiftBox

Founder

Iets moois opleveren is fijn. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk. Fijn samenwerken met @TheMindOffice Dankjewel Michel, Cheyenne, Dimar, Martijn en Keith

Ethel - Stichting Aanzet
Ethel - Stichting Aanzet

Communicatieadviseur

Vanaf het eerste moment was er een klik tussen onze marketingafdeling en het team van The MindOffice. Eerlijke en gedreven professionals die niet bang zijn om soms een kritische spiegel voor te houden. The MindOffice blinkt uit in creativiteit en heeft een belangrijke rol in de internationale positionering van ons product en merk CleanJack.

Niels - CleanJack
Niels - CleanJack

CEO

Creatief, doelgericht en met oog voor vernieuwing creëert The Mindoffice passende animaties, infographics en websites voor onze stichting en door ons gefaciliteerde regionale samenwerkingen. Samenwerken met The Mindoffice geeft dan ook direct resultaat en een boost aan onze regionale BeterKeten samenwerkingsprojecten. Dus MindOfficers keep up the good work!

Marlise - BeterKeten
Marlise - BeterKeten

Directeur

Duidelijk, creatief en aansprekend. We zochten en vonden The MindOffice. Deze professionals hebben voor ons ziekenhuis een unieke beeldtaal ontwikkeld en creëren hiermee keer op keer weer mooie uitingen voor Franciscus. Van turning card tot praatplaat. Van animatiefilms tot infographics. Een samenwerking moet energie geven en dat krijgen we hier. Ga zo door MindOfficers!

Vivian - Franciscus Gasthuis & Vlietland
Vivian - Franciscus Gasthuis & Vlietland

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.