menu sluiten
pink curve top
UI Design specialist omgeving UI Design specialist omgeving

UI Design specialist omgeving.

Door alle moderne technologie en innovaties hebben gebruikers een bepaalde verwachting van hoe een website werkt. UI design gaat over het ontwerp van de webstructuur en de inhoud. Precies dat de gebruiker ziet. In deze fase komen branding, kleuren, typografie, grafische vormgeving, fotografie en andere visuele elementen aan bod. De basis is altijd jouw eigen huisstijl en de behoeften van jouw bezoekers. De doorvertaling is aan ons.

.

The MindOffice is een reclame- en internetbureau in de buurt van @views_plaatsnaam@ gespecialiseerd in het ontwerpen van een UI Design.

UI design gaat om heel veel meer dan alleen een ontwerp maken. Er zijn veel meer facetten mee gemoeid: het webdesign moet schaalbaar zijn, de leesbaarheid optimaal, ongeacht op welk device de website bekeken wordt. Een goed UI design ziet er niet alleen mooi uit, maar is vooral effectief en stimuleert het gebruik van een website of applicatie. Er wordt nagedacht over het complete design: kleurgebruik, buttons en links, webfont, grootte van de koppen en teksten.

Professionele ondersteuning in UI design

De UI specialist(en) bij The MindOffice houden ook rekening met eventuele beperkingen op het gebied van codering, ontwikkeling en de laadtijd van pagina's. Laat ons een product voor u maken waarmee u een goede eerste indruk maakt en dat ervoor zorgt dat klanten u onthouden. Zo creëren wij het beste webdesign passend bij jouw merk of bedrijf vóór de klant. De UI fase krijgt vorm door eerst een homepage en een vervolgpagina op te leveren. Hiermee wordt de stijl neergezet van je website. Deze presentatie staat online, zodat je kunt zien hoe het design in de browser eruit ziet. Bij een akkoord gaan we aan de slag met de rest van de wireframes uit het functioneel ontwerp. Hier letten we vooral op consistentie van de elementen.

Wat is het verschil tussen UI en UX design?

Naast UI design bestaat de term UX design. UI staat voor User Interface en heeft alles te maken met wat de gebruiker doet en UX richt zich op hoe de gebruiker iets beleeft. De afkorting UX staat voor user experience. Het gaat over de manier waarop de eindgebruiker een product of een dienst beleeft. Met UX doorloop je de volgende stappen: definiëren, analyse en onderzoek, visual design, implementatie design, evaluatie en optimalisatie. Monitoren van websitestatistieken en A/B-tests helpen user experience te verbeteren


The MindOffice helpt jouw bedrijf in de buurt van @views_plaatsnaam@ verder met een uitgebalanceerd UI design dat aansluit op je huisstijl, bezoekers en doelstellingen. Neem contact op voor een kennismaking. Bij jou of bij ons?

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief

Je website optimaliseren door middel van een goed afgestemde UI?

Wij regelen dit voor jou!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
UI Design specialist omgeving
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.