menu sluiten
pink curve top
Quality

Quality

Quality had na jaren de behoefte aan een nieuwe visuele identiteit welke beter aansloot op hun dienstverlening. Met als uitgangspunt 'Een hoogwaardige kennispartner op het gebied van Information Technology (IT) of Operations Technology (OT)', werd het tijd voor een hoogwaardige uitstraling. Wij kregen de opdracht om een identiteit vorm te geven in combinatie met een vernieuwde pay-off welke de positionering van Quality duidelijk weergeeft. Wij verzonnen de slogan 'Connecting Knowledge' en wij hebben dit als een rode draad door de huisstijl heen laten terugkomen.  Zie hier het resultaat.

Building Human Talent De Holy Hoeve

Quality.

Quality had na jaren de behoefte aan een nieuwe visuele identiteit welke beter aansloot op hun dienstverlening. Met als uitgangspunt 'Een hoogwaardige kennispartner op het gebied van Information Technology (IT) of Operations Technology (OT)', werd het tijd voor een hoogwaardige uitstraling. Wij kregen de opdracht om een identiteit vorm te geven in combinatie met een vernieuwde pay-off welke de positionering van Quality duidelijk weergeeft. Wij verzonnen de slogan 'Connecting Knowledge' en wij hebben dit als een rode draad door de huisstijl heen laten terugkomen. Zie hier het resultaat.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.