menu sluiten
pink curve top
Video voor stichtingen Video voor stichtingen

Video voor stichtingen.

Of je nu een multinational bent of een stichting, video is altijd een goed idee! Je kunt het publiek op een eigen en effectieve manier informeren, overtuigen en/of activeren. Een video voor je stichting laten produceren? Dan ben je bij The MindOffice aan het juiste adres!

.

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, (video) content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat. 

Aan de slag met een video voor jouw stichting!

Met een video trek je de aandacht, word je gezien en kun je van alles bereiken. Zo kun je een video over een jubileum maken, maar ook over een promotionele activiteit van jouw stichting.

Als je The MindOffice kiest als productiepartner, beginnen we het proces met een goed gesprek waarin jouw verwachtingen, doelen en eventuele marketingstrategie duidelijk worden. Wij werken dit vervolgens uit tot een videoconcept. Daarin denken we ook op het gebied van strategie met je mee, zodat de film straks oplevert wat jij voor ogen had. Zo kun je soms beter voor een reeks video's kiezen dan voor één uitgebreide promo. Uiteraard adviseert onze videoproducer je graag over de mogelijkheden!

Dus is je stichting gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en bent je toe aan een mooie bedrijfsvideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 video's

Wil jij een video laten maken voor jouw stichting?

Wij gaan graag voor je aan de slag!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Video voor stichtingen
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.