menu sluiten
pink curve top
Videoboodschap Videoboodschap

Videoboodschap.

Spreek je achterban direct aan met een goed geproduceerde videoboodschap! The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van videoboodschappen. Wij hebben hier veel ervaring mee en gaan graag voor je aan de slag!

.

Hoe gaaf is het om zelf uw personeel te motiveren? Of een nieuw product of dienst persoonlijk uit te lichten? Het is natuurlijk heel belangrijk dat als er tijd gemaakt is in de overvolle agenda van b.v. de CEO of de burgemeester dat er snel en adequaat gehandeld kan worden. Je kunt ons deze kostbare tijd toevertrouwen en maken er een professionele boodschap van! Vele Bekende Nederlanders gingen je voor!

Onze aanpak bij videoboodschappen

Het idee voor een goede bedrijfsfilm wordt uitgewerkt door onze videoproducer. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de productie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige videoboodschap.

Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!    

Een videoboodschap voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde videoboodschap is bij uitstek geschikt als marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte bedrijfsfilm. Juist het vakmanschap van Dirk Jan en het creatieve team om hem heen leiden tot een bedrijfsvideo waar je meer dan trots op kan zijn! 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en bent je toe aan een mooie bedrijfsfilm? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 video's

Spreek je achterban direct aan met een goed geproduceerde videoboodschap!

Wij regelen dit voor jou

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Videoboodschap
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.