Videoboodschap Maasdijk.

Videoboodschap


Laat een videoboodschap produceren!


Spreek je achterban direct aan met een goed geproduceerde videoboodschap! The MindOffice heeft hier veel ervaring mee en gaat graag voor je aan de slag!

Hoe gaaf is het om zelf uw personeel te motiveren? Of een nieuw product of dienst persoonlijk uit te lichten? Het is natuurlijk heel belangrijk dat als er tijd gemaakt is in de overvolle agenda van b.v. de CEO of de burgemeester dat er snel en adequaat gehandeld kan worden. Je kunt ons deze kostbare tijd toevertrouwen en maken er een professionele boodschap van! Vele Bekende Nederlanders gingen je voor!

Onze aanpak bij videoboodschappen

Het idee voor een goede bedrijfsfilm wordt uitgewerkt door onze videoproducer Dirk Jan. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de productie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige videoboodschap.

Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!    

Een videoboodschap voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde videoboodschap is bij uitstek geschikt als marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte bedrijfsfilm. Juist het vakmanschap van Dirk Jan en het creatieve team om hem heen leiden tot een bedrijfsvideo waar je meer dan trots op kan zijn! 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Maasdijk en bent je toe aan een mooie bedrijfsfilm? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een videoboodschap laten produceren?


Neem contact op met Donny de Vries


Bel: +31(0)10 - 435 07 50