menu sluiten
pink curve top
Webcare uitbesteden Webcare uitbesteden

Webcare uitbesteden.

Jouw webcare uitbesteden? The MindOffice is een reclamebureau in de buurt van en neemt jouw webcare graag uit handen. Het in kaart brengen van de klanten binnen jouw community, het verzorgen van de content en het vertalen van informatie waarmee jouw bedrijf verder groeit doen wij graag.

.

Waarom webcare?

Webcare is eigenlijk de schakel tussen de online marketing, klantenservice en het onderhouden van contacten met de klanten op de sociale media. Door webcare goed in te zetten, wordt automatisch ook de marketing van jouw bedrijf versterkt. Zo kan het reageren op een negatieve comment juist veranderen in een positieve uitkomst. Met webcare heb je het sentiment van jouw bedrijf in eigen handen.

Wat valt er onder webcare?

Onder webcare vallen een paar zaken die altijd consistent aangehouden moeten worden, zo is de toon van jouw bedrijf belangrijk, de reactietijd op klanten en natuurlijk de manier van reageren. Sluit je bijvoorbeeld af zonder persoonlijke begroeting of juist met? Wij kunnen dit samen in kaart brengen voor jouw bedrijf.

Geef jouw webcare uit handen!

Samen zullen wij kijken naar hoe jouw bedrijf webcare kan inzetten. Onze communicatieprofessionals hebben veel kennis van webcare en kijken dan ook goed welke toon aansluit op jouw klanten.

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en zou je graag jouw webcare uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice! Lees in de tussentijd onze blog over hoe om te gaan met reacties op social media.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 webcare uitbesteed

Jouw webcare uitbesteden?

Binnenkort een keer sparren? De koffie staat al voor je klaar!

  • The MindOffice
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Webcare uitbesteden
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.