menu sluiten
pink curve top
Webinar, webcast en live registraties Webinar, webcast en live registraties

Webinar, webcast en live registraties.

Je wilt een webinar, webcast of live registratie laten filmen? Dan ben je bij The MindOffice aan het juiste adres!

.

The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van @views_plaatsnaam@ gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van webinars.

Een webinar of webcast is in feite niets meer dan een online uitzending van bijvoorbeeld een seminar, congres, tafelgesprek of college. Er wordt het volgende onderscheid gemaakt tussen een webinar en webcast: een webinar heeft uitsluitend online publiek, bij een webcast is ook fysiek publiek aanwezig. Beide vormen bieden de mogelijkheid om de interactie met de online kijker aan te gaan, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden of stellen.

Doordat de boodschap via internet wordt verspreid, is het mogelijk om een groot publiek te bereiken, waar dan ook ter wereld. De uitzending kan, afhankelijk van uw wensen, zowel via een live stream als on demand worden gevolgd en alleen voor een specifiek publiek of openbaar toegankelijk zijn. Online deelnemers kunnen uw webinar of webcast via hun pc, laptop, tablet of smartphone volgen.

Web-uitzendingen laten verzorgen door professionals

Het leuke aan web-uitzendingen is dat iedereen het kan doen, je hebt immers niet meer nodig dan internetverbinding, een camera en microfoon. Je zou dus zelfs een webinar of webcast via een webcam kunnen uitzenden, maar als je wilt dat jouw verhaal niet de dupe wordt van slechte beeld- of geluidskwaliteit (en niet statisch overkomt) doe je er goed aan jouw streaming door een professional te laten verzorgen. Een live webinar of webcast heeft voor een amateur namelijk één groot nadeel: het kan niet opnieuw. Je zendt direct uit, dus alles moet meteen perfect zijn. The MindOffice heeft veel ervaring met het verzorgen van web-uitzendingen en denkt graag met je mee over de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij tafelgesprekken perfect in beeld brengen. Denk aan meerdere camera’s en microfoons, goede belichting en zelfs autocue en visagie!

The MindOffice filmt webinars en webcasts

Onze videoproducer is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Hij heeft jarenlange ervaring met het overbrengen van een videoboodschap en kan je hierover op alle fronten adviseren. Bij een webinar of webcast zijn de posities van de camera’s, microfoons en belichting essentieel. Zoals eerder gezegd moet het (voor een live stream) simpelweg in één keer goed zijn. Daarom bespreekt Dirk Jan uitgebreid jouw wensen en stelt hij op basis daarvan met zijn creatieve team een draaiboek op.

Uw web-uitzending en marketing

Via een webinar of webcast kun je op een slimme manier marketing bedrijven. Online deelnemers moeten zich vaak verplicht registreren, waardoor de ondernemer in de gelegenheid is om contact te blijven onderhouden. Natuurlijk kunnen er ook tijdens de uitzendingen calls to action worden gefilmd, zonder dat dit per se als reclame wordt geïnterpreteerd. Daarnaast is het mogelijk om uw webinars of webcasts alleen tegen betaling te laten streamen, waardoor een uitzending direct omzet oplevert. Ook kun je er als ondernemer voor kiezen om tijdens de live-uitzending de interactie met het publiek aan te gaan. Zo kun je gratis waardevolle informatie over de doelgroep genereren.

Dus is je bedrijf gelegen in de buurt van @views_plaatsnaam@ en wil je jouw webinar professioneel laten filmen? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice! 

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 webinars, webcast, live registraties

Wil je een webinar, webcast of live registratie laten filmen?

Wij kunnen je hierbij helpen!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Webinar, webcast en live registraties
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.