menu sluiten
pink curve top
Bedrijfsvideo laten maken Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken.

Of je nu een multinational bent of een zzp’er, een bedrijfsvideo is altijd een goed idee! Je kunt het publiek op een eigen en effectieve manier informeren, overtuigen en/of activeren. Een bedrijfsvideo laten produceren? Dan ben je bij The MindOffice aan het juiste adres!

.

Of je nu een multinational bent of een zzp’er, bedrijfsvideo's zijn altijd een goed idee! Je kunt het publiek op een eigen en effectieve manier informeren, overtuigen en/of activeren.

Aan de slag met jouw bedrijfsvideo!

Het begint allemaal met een steengoed idee, dat we samen met jou bedenken en wij helemaal uitwerken tot een videoconcept. We denken daarin ook met je mee op het gebied van strategie, want één video is leuk, maar het is natuurlijk wel handig als het ook oplevert wat je voor ogen had. Idealiter maken we een reeks video's in lijn met jouw marketingstrategie, zodat we écht iets kunnen bereiken. Natuurlijk kun je ook zeker je punt maken met één mooie bedrijfsfilm. Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Onze aanpak bij bedrijfsfilms

Het idee voor een goede bedrijfsfilm is van tevoren bedacht en uitgewerkt door onze videoproducer. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de productie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige videoproductie van jouw bedrijf!

Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!    

Videoproducties als marketingmiddel voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde bedrijfsfilm is bij uitstek geschikt als duurzaam marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte bedrijfsfilm. Juist het vakmanschap van onze videoproducer en het creatieve team om hem heen leiden tot een bedrijfsvideo waar je meer dan trots op kan zijn! Daarnaast is het belangrijk om je bewust zijn van het feit dat één video waarschijnlijk geen wonderen zal verrichten. Voor optimaal resultaat werken we een marketingstrategie voor jouw onderneming uit en produceren we meerdere video’s zodat er een herkenbare lijn wordt getrokken. Denk hierbij ook aan website teksten, zoekmachineoptimalisatie en een duidelijke en herkenbare huisstijl. Niets moet, maar alles is mogelijk!

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en bent je toe aan een mooie bedrijfsvideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 video's

Een bedrijfsvideo laten maken?

Wij regelen dit voor jou!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Bedrijfsvideo laten maken
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.