menu sluiten
pink curve top
Webinar, webcast en live registraties Webinar, webcast en live registraties

Webinar, webcast en live registraties.

Webinars, webcasts en live registraties zijn zeer geschikt om een groot publiek te bereiken met een congres, conferentie, tafelgesprek of college. The MindOffice neemt het filmen van jouw webinar of webcast graag van je over!

Een webinar of webcast is in feite niets meer dan een online uitzending van bijvoorbeeld een seminar, congres, tafelgesprek of college. Er wordt het volgende onderscheid gemaakt tussen een webinar en webcast: een webinar heeft uitsluitend online publiek, bij een webcast is ook fysiek publiek aanwezig. Beide vormen bieden de mogelijkheid om de interactie met de online kijker aan te gaan, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden of stellen. Doordat de boodschap via internet wordt verspreid, is het mogelijk om een groot publiek te bereiken, waar dan ook ter wereld. De uitzending kan, afhankelijk van uw wensen, zowel via een live stream als on demand worden gevolgd en alleen voor een specifiek publiek of openbaar toegankelijk zijn. Een live uitzending is gaaf maar heeft één groot nadeel: het kan niet opnieuw. Je zendt direct uit, dus alles moet meteen perfect zijn. The MindOffice heeft veel ervaring met het verzorgen van web-uitzendingen en denkt graag met je mee over de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij tafelgesprekken perfect in beeld brengen. Denk aan meerdere camera’s en microfoons, goede belichting en zelfs autocue en visagie!.

Terug naar video productie
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.