Website laten ontwerpen Giessenburg.

Website laten ontwerpen


Je wilt een mooie website laten ontwerpen?


Wil je een website laten ontwerpen die goed bij je bedrijf past? The MindOffice is gelegen in de buurt van Giessenburg en is gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Samen aan de slag met jouw nieuwe website!

Mensen zijn vergroeid met hun smartphone en gewend om de informatie die zij zoeken binnen een paar seconden te verkrijgen. Een website is daarom onmisbaar voor vrijwel iedere onderneming. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig een eigen website opzetten, bijvoorbeeld via Wordpress. Een groot voordeel voor de ondernemer met een kleine portemonnee, maar een groot nadeel voor wie zich probeert te onderscheiden. En dat terwijl het laten ontwerpen van een website niet per definitie duur hoeft te zijn.
 
The MindOffice gelooft in de effectiviteit van een unieke website voor iedere onderneming. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, kan een website bij ons zowel in één keer worden betaald als op abonnementsbasis worden afgenomen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een goed website ontwerp

Een goed website ontwerp is niet toevallig ontstaan, maar vormgegeven op basis van de identiteit van een persoon, bedrijf, product of dienst. Op een goed ontworpen website is de huisstijl consequent doorgevoerd op iedere pagina en heeft elk detail de onverdeelde aandacht van de designer gekregen.

Na een gezamenlijke brainstormsessie vertaalt onze lead developer je ideeën en wensen naar een website. De website kun je beheren via ons eigen Content Management Systeem (CMS) Iris. Op deze manier heb je altijd zelf de controle over het beheer van je website! 

Natuurlijk kunnen wij ook Apps ontwerpen die perfect aansluiten bij je nieuwe website. Onze lead developer gaat graag voor je aan de slag!

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Giessenburg en bent je toe aan een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Projecten

Cafe Marakesh

Fairtrade Westland

Dailyflex

JOGG Vlaardingen

Aletta Wubben

NederlandsCyberCollectief

The GoodPeople

Sport Helpt

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

3Dmakelaars

Van der Waay

Veiligheidslessen

Nieuw Navis

Metaltop

Wiskids

Building Human TalentOok een toffe website laten ontwerpen?


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50