menu sluiten
pink curve top
websites websites

Websites.

Profileer je product, bedrijf of dienst online net zo sterk als offline met een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. The MindOffice neemt het bouwen van jouw website graag van je over!

Als website-klant bij The MindOffice heb je het voordeel dat wij alle specialisatis om van jouw website een top-website te maken, zelf in huis hebben. Schakelen gaat dus erg snel! Als je (door ons, of een andere partij) een website-ontwerp hebt laten maken waar jij tevreden mee bent, gaan onze developers aan de slag met de bouw. Afhankelijk van jouw wensen kan de website in korte tijd worden opgeleverd. Het CMS - waarmee jij zelf de content op de website kunt aanpassen - zetten we meteen voor je klaar. Je kunt dus gelijk beginnen met het vullen van jouw website en zo werken we gezamenlijk naar het eindresultaat toe. Het grote voordeel hiervan is dat je in een vroeg stadium kunt ontdekken wat je eventueel mist of anders zou willen. Na een intensief proces van bouwen, testen en feedback verwerken, kan de website live. Natuurlijk blijven wij ook na de livegang constant met je mee-denken over mogelijkheden waarmee jij echt het meeste uit jouw website kunt halen!.

Terug naar development
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.