Campagne laten ontwerpen Numansdorp.

Campagne laten ontwerpen


Je wilt een pakkende campagne laten ontwerpen?


Je onderneming, product of dienst onder de aandacht brengen met outdoor of online campagnemiddelen? Laat The MindOffice een doeltreffende campagne ontwerpen en bereik je doelgroep!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Campagne ontwerpen

Je wilt je bedrijf eens goed op de kaart zetten of een specifiek product (of dienst) flink onder de aandacht brengen, dus ga je aan de slag met een reclamecampagne. Je brengt het doel en de doelgroep in kaart, beslist welke communicatiemiddelen er gebruikt zullen worden en hebt misschien zelfs een idee over het uiterlijk van die campagne. Het moet in ieder geval opvallen bij je doelgroep, maar hoe doe je dat het beste? Dat is het moment waarop je The MindOffice inschakelt!

Het ontwerpen van een campagne wordt vaak onderschat, terwijl kleine details een wereld van verschil kunnen maken bij de beleving van jouw doelgroep. Als reclamebureau met veel ervaring op dit gebied, weten wij precies wat voor jouw bedrijf, product of dienst kan werken.

Outdoor en indoor campagnes

Campagnes kunnen offline (outdoor) en online worden ingezet. We geven je een aantal voorbeelden van deze campagnemiddelen.

Outdoor campagnemiddelen: flyers, abri's, billboards, vlaggen en banieren. 
Online campagnemiddelen: advertenties, website, videocampagne en e-mailmarketing
 
Profiteer van de ervaring en expertise van The MindOffice en haal meer uit je campagne! 

Campagne bedenken en uitwerken

Onze designers hebben veel kwaliteiten en denken graag mee over concept, tone of voice en beeldkeuze. Daar kun je als klant goed van profiteren. Heb je bijvoorbeeld weinig tot geen ervaring met campagnes? Boek dan eerst een creatieve sessie met ons creatieve team en stel een campagnestrategie op! Heb je zelfs nog geen logo of huisstijl? Dan is ons advies: begin bij het begin en breng eerst die zaken op orde!

Heb je al een campagnestrategie bedacht? Dat wil zeggen: weet je welke kleuren, teksten en beelden gebruikt moeten worden om jouw boodschap over te brengen? En heb je de communicatiemiddelen zorgvuldig uitgekozen? Dan gaan we meteen aan de slag! Natuurlijk krijg je vanuit onze ervaring en expertise oprechte feedback op jouw concept. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat we bijsturen op de gekozen communicatiemiddelen of advies geven over het kleurgebruik. The MindOffice zorgt dat jouw campagne er perfect uitziet en klopt bij de boodschap!

Campagne ontwerpen in vijf stappen

  1. We bespreken de door jou opgestelde campagnestrategie en geven eerlijke feedback. Als zowel jij als The MindOffice gelooft in de doeltreffendheid van de campagne, kan de strategie worden vertaald naar de communicatiemiddelen.
  2. Indien je meerdere middelen wil inzetten, beginnen onze designers met het ontwerpen van het meest uitgebreide middel.
  3. Je geeft feedback op het ontwerp.
  4. De feedback wordt verwerkt en de andere communicatiemiddelen worden ook ontworpen. Vervolgens geef je akkoord of nogmaals feedback op het ontwerp.
  5. Als alle communicatiemiddelen tiptop in orde zijn, kan de campagne van start gaan!
Benieuwd hoe een campagne voor jouw product, dienst of bedrijf eruit kan zien? Neem vrijblijvend contact op!

Projecten

De Bibliotheek

NederlandsCyberCollectief

The GoodPeople

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

Klik Vrijwilligers Vlaardingen

WiskidsOok een campagne laten ontwerpen?


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50