menu sluiten
pink curve top
Logo laten ontwerpen Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen.

The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's. The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

.

Wil je een logo laten ontwerpen? Of je logo een op frisbeurt geven? The MindOffice-stijl kenmerkt zich door frisse, unieke en eigentijdse ontwerpen. Onze designers hebben veel bedrijven mogen voorzien van een passend logo. Maar dat is niet het enige, wij kunnen ook bedrijfslogo’s, beeldmerken en huisstijlen ook restylen! 

Realisatie van het logo

Als The MindOffice de eer krijgt een logo, beeldmerk of huisstijl voor jouw onderneming te ontwerpen, kijken we niet alleen wat het bedrijf ‘doet’, maar ook naar de missie, visie, bedrijfscultuur en kernwaardes waar het bedrijf op gebaseerd is. We kruipen in de huid van de oprichter en vertalen het bedrijfs-DNA zodoende naar een concept voor het logo.

Het logo wordt in vijf stappen gerealiseerd:
 • Stap 1: Na de kennismaking verdiepen onze designers zich in jouw bedrijf.
 • Stap 2: Op basis van jouw wensen als opdrachtgever en het beeld dat de designers van jouw bedrijf hebben geschetst, worden meerdere logo voorstellen gemaakt.
 • Stap 3: Je geeft feedback op de voorstellen en laat weten welk ontwerp de voorkeur heeft. Dit kan ook een combinatie van verschillende logo voorstellen zijn.
 • Stap 4: De designers werken naar een definitief ontwerp toe. Vervolgens geeft je akkoord of nogmaals feedback op het ontwerp.
 • Stap 5: Nadat de puntjes op de i zijn gezet, wordt het logo aangeleverd als drukbestand, vector en Photoshop-bestand. Gefeliciteerd, je bent nu officieel in het bezit van een perfecte ‘outfit’ voor jouw onderneming!

Benieuwd hoe het logo voor jouw product, bedrijf, stichting of vereniging eruit kan zien? Maak direct een afspraak!

 • +20 jaar ervaring
 • Multi-disciplinair team
 • Strategisch en creatief
 • +500 logo's

Uniek logo laten ontwerpen?

Cheyenne staat klaar om aan de slag te gaan voor jou!

 • Cheyenne Ouwersloot
 • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Logo laten ontwerpen

Veelgestelde vragen.

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, begint elke opdracht met een uitgebreide intake. Jouw wensen en ideeën worden verrijkt met onze ervaring en expertise. Besef dat je te maken krijgt met een reclamebureau, een internetbureau en een marketingbureau in één. Wij zijn van alle markten thuis en zo verkennen we samen de mogelijkheden voor jouw doelen. Kom gerust eens met ons sparren!
Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij werken voor klanten binnen het MKB tot aan grote Multinationals. Wij voelen ons niet te groot voor het 'kleinere' werk maar ook zeker niet te klein voor het 'grotere' werk.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.

Reviews.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.