menu sluiten
pink curve top
Infographic laten ontwerpen Infographic laten ontwerpen

Infographic laten ontwerpen.

Wil je ingewikkelde informatie en materie op een makkelijke manier overbrengen op je klanten? Dan is een infographic laten ontwerpen de manier om dit over te brengen op je klanten. Een infographic is zoals het woord het eigenlijk al zegt: een grafisch middel waarmee je informatie kan delen met je personeel en/of klanten.

.

De ideale manier om maximale impact te maken op je lezers (met ook nog eens beperkt oppervlakte) is een infographic. Je kan moeilijke en complexe materie op een speelse manier laten visualiseren, zodat je klanten en/of personeel in één op slag kunnen zien waar het overgaat en ook begrijpen hoe de vork in steel steekt. 

Want zeg nou eerlijk, een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden.
Als je een infographic voor je ziet, trekt het meteen je aandacht doordat het een hoge attentiewaarde heeft. Zeg nou zelf, als je een magazine leest, springt een mooi vormgegeven en kleurrijke infographic er veel meer uit dan een saaie lap tekst. Bij TheMindOffice kunnen we voor elk bedrijf of organisatie de leukste infographics laten ontwerpen en maken. Aan ons geef je aan welke informatie je wilt delen en hoe je het voor je ziet en onze designers kunnen er op een leuke, kleurrijke en informatieve manier vormgeven tot een sprekende plaat. 

De infographic die wij voor je hebben gemaakt kan je vervolgens, zowel on- als offline inzetten, wat het een veelzijdige marketingtool maakt. Online is een infographic een mooie toevoeging voor je website of social media, offline zou je het bijvoorbeeld in een magazine kunnen plaatsen of groot laten afdrukken voor tijdens een beurs of markt.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +200 infographics

Wil jij een infographic laten ontwerpen?

Joy helpt jou hiermee verder!

  • Joy Tarmond
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Infographic laten ontwerpen

Veelgestelde vragen.

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.
Wij werken voor klanten binnen het MKB tot aan grote Multinationals. Wij voelen ons niet te groot voor het 'kleinere' werk maar ook zeker niet te klein voor het 'grotere' werk.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.