menu sluiten
pink curve top
Huisstijl laten maken Huisstijl laten maken

Huisstijl laten maken.

Je bedrijf kan een nieuwe huisstijl gebruiken? The MindOffice ontwerpt deze graag voor je!

.

The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van @views_plaatsnaam@ gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen. The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Je wilt een huisstijl laten ontwerpen? Vanaf hier nemen wij het over!


Net als het uiterlijk van een mens roept ook het uiterlijk van een bedrijf bepaalde associaties op. Stoer, hip, betrouwbaar, apart… Met een passende huisstijl maak je in één oogopslag duidelijk waar jouw bedrijf voor staat. Een relatief kleine investering, waar een onderneming jarenlang van kan profiteren. Denk bijvoorbeeld aan de huisstijl van Louis Vuitton. Het geblokte canvas patroon werd gecreëerd in 1888 en wordt tot op de dag van vandaag gehanteerd op producten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat de outfit van jouw product of bedrijf met aandacht en zorg wordt vormgegeven.

De designers van The MindOffice gaan graag aan de slag met een perfecte huisstijl voor jouw bedrijf!

Gratis: Van The MindOffice krijg je bij een huisstijl een huisstijlhandboek cadeau. In dit huisstijlhandboek staan onder andere alle gebruikte kleurcodes en lettertypes, zodat je de stijl van jouw onderneming consequent kunt blijven doorvoeren.

Huisstijl vs Visuele identiteit


Een huisstijl en visuele bedrijfsidentiteit gaan over het imago dat jij als bedrijf visueel wil uitdragen. De visuele identiteit beschrijft de vormgeving als het ware en geeft het ‘waarom’ achter de keuzes weer. De huisstijl komt voort uit de visuele identiteit en is praktisch toepasbaar op alle communicatiemiddelen, zoals: Visitekaartjes, briefpapier, websites, autobestickering en meer!

De huisstijl gaat verder dan een logo en kleurencombinaties. Ook papiersoort en –diktes, afwerkingen en lettertypes worden gekozen op basis van de visuele identiteit. Als dit allemaal is uitgedacht, straalt het bedrijf in alle opzichten eenheid uit. Dit draagt bij aan het vertrouwen dat gewekt wordt bij klanten en partners.

The MindOffice en huisstijlen


The MindOffice-stijl kenmerkt zich door frisse, eigentijdse ontwerpen. Onze designers hebben veel bedrijven voorzien van een passende huisstijl. Natuurlijk kunnen wij een huisstijl ook restylen, zodat deze weer jaren mee kan.

Als je The MindOffice vraagt een huisstijl of visuele identiteit voor jouw onderneming te ontwerpen, kruipen de designers eerst in de huid van de oprichter. Wat zijn de kernwaardes? Hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar? Waar liggen de ambities? Als het bedrijfs-DNA in kaart is gebracht, kan het ontwerpen beginnen.
De huisstijl wordt in vijf stappen gerealiseerd:
  • Stap 1: Na de kennismaking verdiepen onze designers zich in jouw onderneming.
  • Stap 2: Op basis van jouw wensen als opdrachtgever en het beeld dat de designers van jouw bedrijf hebben geschetst, worden verschillende huisstijlvoorstellen gemaakt.
  • Stap 3: Je geeft feedback op de voorstellen en laat weten welk voorstel de voorkeur heeft. Een combinatie van de aangeleverde ontwerpen is ook mogelijk.
  • Stap 4: De designers werken naar een definitief ontwerp toe. Vervolgens geeft je akkoord of nogmaals feedback op het ontwerp.
  • Stap 5: Nadat de puntjes op de i zijn gezet, wordt de huisstijl aangeleverd als drukbestand, vector en Photoshop-bestand. Ook krijg je een huisstijlhandboek cadeau.
Gefeliciteerd, je bent nu officieel in het bezit van een perfecte ‘outfit’ voor jouw onderneming!


* Wil je ook de visuele identiteit laten vastleggen? Dan gaan we daar eerst mee aan de slag, alvorens de huisstijl wordt ontworpen.


Benieuwd hoe de huisstijl voor jouw product, bedrijf, stichting of vereniging eruit kan zien? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wil je een huisstijl laten maken?

Cheyenne helpt je graag met het vinden van een huisstijl die bij jou past!

  • The MindOffice
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Huisstijl laten maken

Veelgestelde vragen.

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, begint elke opdracht met een uitgebreide intake. Jouw wensen en ideeën worden verrijkt met onze ervaring en expertise. Besef dat je te maken krijgt met een reclamebureau, een internetbureau en een marketingbureau in één. Wij zijn van alle markten thuis en zo verkennen we samen de mogelijkheden voor jouw doelen. Kom gerust eens met ons sparren!
Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.
Wij werken voor klanten binnen het MKB tot aan grote Multinationals. Wij voelen ons niet te groot voor het 'kleinere' werk maar ook zeker niet te klein voor het 'grotere' werk.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.