Huisstijl laten ontwerpen Rozenburg.

Huisstijl laten ontwerpen


Je wilt een mooie huisstijl laten ontwerpen?


Je bedrijf kan een nieuwe huisstijl gebruiken? The MindOffice ontwerpt deze graag voor je!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Je wilt een huisstijl laten ontwerpen? Vanaf hier nemen wij het over!

Net als het uiterlijk van een mens roept ook het uiterlijk van een bedrijf bepaalde associaties op. Stoer, hip, betrouwbaar, apart… Met een passende huisstijl maak je in één oogopslag duidelijk waar jouw bedrijf voor staat. Een relatief kleine investering, waar een onderneming jarenlang van kan profiteren. Denk bijvoorbeeld aan de huisstijl van Louis Vuitton. Het geblokte canvas patroon werd gecreëerd in 1888 en wordt tot op de dag van vandaag gehanteerd op producten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat de outfit van jouw product of bedrijf met aandacht en zorg wordt vormgegeven.

De designers van The MindOffice gaan graag aan de slag met een perfecte huisstijl voor jouw bedrijf!

Gratis: Van The MindOffice krijg je bij een huisstijl een huisstijlhandboek cadeau. In dit huisstijlhandboek staan onder andere alle gebruikte kleurcodes en lettertypes, zodat je de stijl van jouw onderneming consequent kunt blijven doorvoeren.

Huisstijl vs Visuele identiteit

Een huisstijl en visuele bedrijfsidentiteit gaan over het imago dat jij als bedrijf visueel wil uitdragen. De visuele identiteit beschrijft de vormgeving als het ware en geeft het ‘waarom’ achter de keuzes weer. De huisstijl komt voort uit de visuele identiteit en is praktisch toepasbaar op alle communicatiemiddelen, zoals: Visitekaartjes, briefpapier, websites, autobestickering en meer!

De huisstijl gaat verder dan een logo en kleurencombinaties. Ook papiersoort en –diktes, afwerkingen en lettertypes worden gekozen op basis van de visuele identiteit. Als dit allemaal is uitgedacht, straalt het bedrijf in alle opzichten eenheid uit. Dit draagt bij aan het vertrouwen dat gewekt wordt bij klanten en partners.

The MindOffice en huisstijlen

The MindOffice-stijl kenmerkt zich door frisse, eigentijdse ontwerpen. Onze designers hebben veel bedrijven voorzien van een passende huisstijl. Natuurlijk kunnen wij een huisstijl ook restylen, zodat deze weer jaren mee kan.

Als je The MindOffice vraagt een huisstijl of visuele identiteit voor jouw onderneming te ontwerpen, kruipen de designers eerst in de huid van de oprichter. Wat zijn de kernwaardes? Hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar? Waar liggen de ambities? Als de bedrijfs-DNA in kaart is gebracht, kan het ontwerpen beginnen.
De huisstijl wordt in vijf stappen gerealiseerd:

Stap 1: Na de kennismaking verdiepen onze designers zich in jouw onderneming.

Stap 2: Op basis van jouw wensen als opdrachtgever en het beeld dat de designers van jouw
bedrijf hebben geschetst, worden verschillende huisstijl-voorstellen gemaakt.

Stap 3: Je geeft feedback op de voorstellen en laat weten welk voorstel de voorkeur heeft.
Een combinatie van de aangeleverde ontwerpen is ook mogelijk.

Stap 4: De designers werken naar een definitief ontwerp toe. Vervolgens geeft je akkoord of
nogmaals feedback op het ontwerp.

Stap 5: Nadat de puntjes op de i zijn gezet, wordt de huisstijl aangeleverd als drukbestand, vector en Photoshop-bestand. Ook krijg je een huisstijlhandboek cadeau.
Gefeliciteerd, je bent nu officieel in het bezit van een perfecte ‘outfit’ voor jouw
onderneming!


* Wil je ook de visuele identiteit laten vastleggen? Dan gaan we daar eerst mee aan de slag, alvorens de huisstijl wordt ontworpen.


Benieuwd hoe de huisstijl voor jouw product, bedrijf, stichting of vereniging eruit kan zien? Neem dan vrijblijvend contact op!

Projecten

Club Vers

Cafe Marakesh

Fairtrade Westland

NederlandsCyberCollectief

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Hoogerwerf Office Experience

Europe Steel Center

FOBID Netherlands Library Forum

Economische Adviesraad Vlaardingen

Waterweg Werkt

3Dmakelaars

MarTest Cambrian

Veiligheidslessen

Nieuw Navis

Restaurant Runway 26=08

Metaltop

Building Human TalentOok een huisstijl laten ontwerpen?


Neem contact op met Cheyenne Ouwersloot


Bel: +31(0)10 - 435 07 50