menu sluiten
pink curve top
Sport Helpt

Sport Helpt

De stichting “Sport Helpt” organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen. Op deze site vindt je alle informatie over de stichting “Sport Helpt”, en vele extra’s zoals verhalen over ontmoetingen, foto’s, nieuws, etc.

Aletta Wubben Zorgorganisatie Eerste Lijn

Sport Helpt.

De stichting “Sport Helpt” organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen. Op deze site vindt u alle informatie over de stichting “Sport Helpt”, en vele extra’s zoals verhalen over ontmoetingen, foto’s, nieuws, etc. Natuurlijk kunt u ons ook steunen.

“De stichting “Sport Helpt” organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.