menu sluiten
pink curve top
Universiteit van Leiden

Universiteit van Leiden

Voor de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden hebben wij een (animatie)filmpje mogen ontwikkelen. Dit informatieve filmpje laat nieuwe eerstejaarsstudenten op een speelse manier zien wat de rol van een studentenambassadeur (assessor) precies inhoud. Het gaat in deze case om de simplificatie van een redelijk complex onderwerp en dat is doormiddel van deze animatiestijl goed gelukt!

Wervingstool Safran group

Universiteit van Leiden.

Voor de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden hebben wij een (animatie)filmpje mogen ontwikkelen. Dit informatieve filmpje laat nieuwe eerstejaarsstudenten op een speelse manier zien wat de rol van een studentenambassadeur (assessor) precies inhoud. Het gaat in deze case om de simplificatie van een redelijk complex onderwerp en dat is doormiddel van deze animatiestijl goed gelukt!

Storyboard.

Voorafgaand aan het monteren en editten van een (animatie)filmpje tekenen wij een Storyboard in om het verloop en de stijl van het filmpje te bepalen. Hieronder enkele visuals uit het Storyboard waar wij zowel van 2D als 3D animaties gebruik hebben gemaakt.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.