Wervingstool
Wervingstool

Op zoek naar uitblinkers

Wervingstool

De Wervingstool helpt organisaties stap voor stap, aan de hand van vragen, een succesvolle wervingscampagne op te zetten en een aansprekende vrijwilligersvacature te schrijven. The MindOffice werd gevraagd hier een pakkend concept met een aansprekende vormgeving voor te realiseren. De wervingstool wordt door vrijwilligersorganisaties in de Waterweggemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis ingezet.
Gemeente Vlaardingen

De uitdagingStel je hebt een leuke activiteit bedacht en zoekt hiervoor vrijwilligers. Hoe bereik je dan de juiste mensen voor jouw activiteit? Naast organiseren is schrijven ook echt een vak en ondanks dat de meeste mensen het kunnen, is het nog niet zo vanzelfsprekend dat we aansprekende teksten kunnen schrijven. In deze tool namens de Gemeente Vlaardingen, Maassluis en Schiedam word je stap voor stap meegenomen om een succesvolle wervingsactie op te zetten en word er uitgelegd hoe je een pakkende advertentie en vacature kunt schrijven die aansluit op je doelgroep. Iedere doelgroep is namelijk uniek en heeft zijn eigen manier van communiceren. 

Wij hebben voor de wervingstool een overkoepelend concept verzonnen met een strakke en heldere vormgeving. De vrijwilligersorganisaties reageerden enthousiast op deze tool.

Blader zelf eensCO2-neutraal geproduceerdEen duurzame productieoplossing bieden is een vast onderdeel van onze werkwijze, vanaf de aanvang van de opdracht tot aan de levering van het eindproduct.

Keith Meijer

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Keith Meijer helpt je graag verder!


Keith Meijer
010 435 07 50
keith@themindoffice.nl

Volgende Case

Gezond oud worden in Vlaardingen

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams