menu sluiten
pink curve top
Wervingstool

Wervingstool

De Wervingstool helpt organisaties stap voor stap, aan de hand van vragen, een succesvolle wervingscampagne op te zetten en een aansprekende vrijwilligersvacature te schrijven. The MindOffice werd gevraagd hier een pakkend concept met een aansprekende vormgeving voor te realiseren. De wervingstool wordt door vrijwilligersorganisaties in de Waterweggemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis ingezet.

MMOX smart Universiteit van Leiden

Wervingstool.

De Wervingstool helpt organisaties stap voor stap, aan de hand van vragen, een succesvolle wervingscampagne op te zetten en een aansprekende vrijwilligersvacature te schrijven. The MindOffice werd gevraagd hier een pakkend concept met een aansprekende vormgeving voor te realiseren. De wervingstool wordt door vrijwilligersorganisaties in de Waterweggemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis ingezet.

De uitdaging.

Stel je hebt een leuke activiteit bedacht en zoekt hiervoor vrijwilligers. Hoe bereik je dan de juiste mensen voor jouw activiteit? Naast organiseren is schrijven ook echt een vak en ondanks dat de meeste mensen het kunnen, is het nog niet zo vanzelfsprekend dat we aansprekende teksten kunnen schrijven. In deze tool namens de Gemeente Vlaardingen, Maassluis en Schiedam word je stap voor stap meegenomen&nbsp;om een succesvolle wervingsactie op te zetten en word er uitgelegd hoe&nbsp;je een pakkende advertentie en vacature kunt&nbsp;schrijven die aansluit op je doelgroep. Iedere doelgroep is namelijk uniek en heeft zijn eigen manier van communiceren.&nbsp;<br /><br />Wij hebben voor de wervingstool&nbsp;een overkoepelend concept verzonnen met&nbsp;een strakke en heldere vormgeving. De&nbsp;vrijwilligersorganisaties&nbsp;reageerden enthousiast op deze tool.

Blader zelf eens.

CO2-neutraal geproduceerd.

Een duurzame productieoplossing bieden is een vast onderdeel van onze werkwijze, vanaf de aanvang van de opdracht tot aan de levering van het eindproduct.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.