menu sluiten
pink curve top
MMOX smart

MMOX smart

MMOX Smart is de eerste alles-in-één-cyberbescherming voor ondernemers. MMOX Smart combineert slimme software met een herstelservice en verzekering. Wij hebben het logo en de branding voor dit slimme product voor onze rekening genomen en mochten ook de website bouwen. Een moderne en frisse website volledig afgestemd op de doelgroep is het resultaat.

De Holy Hoeve Wervingstool

MMOX smart.

MMOX Smart is de eerste alles-in-één-cyberbescherming voor ondernemers. MMOX Smart combineert slimme software met een herstelservice en verzekering. Wij hebben het logo en de branding voor dit slimme product voor onze rekening genomen en mochten ook de website bouwen. Een moderne en frisse website volledig afgestemd op de doelgroep is het resultaat.

De uitdaging.

MMOX is een gevestigde naam in de CyberSecurity wereld bij grote internationals. Aan ons de uitdaging om dit zelfde gevoel van vertrouwen en expertise naar de MKB markt te brengen. Wat de uitdaging extra groot maakte is het feit dat de gemiddelde MKB-er niet met Cyber Security bezig is. Daarom hebben we de website en huisstijl zakelijk en technisch gemaakt waar het nodig is, maar vooral vriendelijk, toegankelijk en vertrouwelijk gehouden. Het doel: Herkenbaarheid en bewustzijn teweeg brengen onder het MKB.

Afgestemd op de doelgroep.

Met het MKB als doelgroep zijn we op zoek gegaan naar aansprekende verhalen van ondernemers uit verschillende branches. Elke branche kent zijn eigen aanpak op het gebied van Cyber security en die hebben we duidelijk in kaart gebracht doormiddel van Storytelling.

Het doel: Herkenbaarheid en bewustzijn teweeg brengen onder het MKB.

Overal zichtbaar.

Omdat de bezoekers van MMOX.nl allemaal technisch onderlegt zijn lagen de verwachtingen hoog. De site moest niet alleen op alle apparaten goed te bekijken zijn, maar ook conversie op leveren. Daarom hebben we ons best gedaan de site zo snel mogelijk te houden, zonder concessies te doen in de beleving.

MMOX smart in de media.


https://www.emerce.nl/
"Nieuwe Nederlandse Insurance-tech MMOX Smart gelanceerd"


https://www.computable.nl
 
"NN koppelt verzekering met cybersecurity MMOX"


https://www.infosecuritymagazine.nl
"Nationale-Nederlanden en MMOX lanceren innovatieve cybersecurity service"

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.