MMOX smart
MMOX smart

Logo, branding en slimme website

MMOX smart

MMOX Smart is de eerste alles-in-één-cyberbescherming voor ondernemers. MMOX Smart combineert slimme software met een herstelservice en verzekering. Wij hebben het logo en de branding voor dit slimme product voor onze rekening genomen en mochten ook de website bouwen. Een moderne en frisse website volledig afgestemd op de doelgroep is het resultaat.
MMOX smart

De uitdagingMMOX is een gevestigde naam in de CyberSecurity wereld bij grote internationals. Aan ons de uitdaging om dit zelfde gevoel van vertrouwen en expertise naar de MKB markt te brengen. Wat de uitdaging extra groot maakte is het feit dat de gemiddelde MKB-er niet met Cyber Security bezig is. Daarom hebben we de website en huisstijl zakelijk en technisch gemaakt waar het nodig is, maar vooral vriendelijk, toegankelijk en vertrouwelijk gehouden. Het doel: Herkenbaarheid en bewustzijn teweeg brengen onder het MKB.

Afgestemd op de doelgroepMet het MKB als doelgroep zijn we op zoek gegaan naar aansprekende verhalen van ondernemers uit verschillende branches. Elke branche kent zijn eigen aanpak op het gebied van Cyber security en die hebben we duidelijk in kaart gebracht doormiddel van Storytelling.

“Het doel: Herkenbaarheid en bewustzijn teweeg brengen onder het MKB.”

Overal zichtbaarOmdat de bezoekers van MMOX.nl allemaal technisch onderlegt zijn lagen de verwachtingen hoog. De site moest niet alleen op alle apparaten goed te bekijken zijn, maar ook conversie op leveren. Daarom hebben we ons best gedaan de site zo snel mogelijk te houden, zonder concessies te doen in de beleving.

Animatie video
Na het ontwerpen van de visuele identiteit en het bouwen van de website werd het tijd voor de animatie video voor Mmox Smart MMOX B.V. Een mooie manier om je bedrijf en diensten te presenteren!

MMOX smart in de media
https://www.emerce.nl/
"Nieuwe Nederlandse Insurance-tech MMOX Smart gelanceerd"


https://www.computable.nl
 
"NN koppelt verzekering met cybersecurity MMOX"


https://www.infosecuritymagazine.nl
"Nationale-Nederlanden en MMOX lanceren innovatieve cybersecurity service"

Out of their Minds

Matthijs Blokker - MMOX smart
The MindOffice levert professionele resultaten met de flexibiliteit van een jong bedrijf. Dat werkt super voor MMOX!  Matthijs Blokker - MMOX smart
Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

Volgende Case

MarTest Cambrian

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams