menu sluiten
pink curve top
Economische Adviesraad Vlaardingen

Economische Adviesraad Vlaardingen

De Economische Adviesraad Vlaardingen (EAV) levert een bijdrage aan het versterken van de economische structuur en integrale ontwikkeling van de gemeente Vlaardingen. The MindOffice ontwikkelde het logo van de EAV en mocht dat doorvertalen naar een passende huisstijl. Vervolgens hebben wij de afgelopen 2 jaar de uitgebrachte adviezen ontworpen en opgemaakt tot mooie brochures. Dit alles in samenwerking met Wijvan010 die de PR en communicatie voor hun rekening namen.

FOBID Netherlands Library Forum 3Dmakelaars

Economische Adviesraad Vlaardingen.

De Economische Adviesraad Vlaardingen (EAV) levert een bijdrage aan het versterken van de economische structuur en integrale ontwikkeling van de gemeente Vlaardingen. The MindOffice ontwikkelde het logo van de EAV en mocht dat doorvertalen naar een passende huisstijl. Vervolgens hebben wij de afgelopen 2 jaar de uitgebrachte adviezen ontworpen en opgemaakt tot mooie brochures. Dit alles in samenwerking met Wijvan010 die de PR en communicatie voor hun rekening namen.

“De Economische Adviesraad Vlaardingen geeft de gemeente Vlaardingen gevraagd en ongevraagd economisch advies bij de uitvoering van het economische beleid.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.