menu sluiten
pink curve top
FOBID Netherlands Library Forum

FOBID Netherlands Library Forum

FOBID Netherlands Library Forum is het nationale samenwerkingsverband en overlegforum van de landelijke bibliotheekorganisaties. In opdracht van Fobid mochten wij een folder ontwerpen met als thema 'Bibliotheken en duurzame samenleving'. Dit alles in de huisstijl van De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen. De doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering, en het is heel belangrijk dat niemand wordt achtergelaten in het werken aan de doelen.

Europe Steel Center Economische Adviesraad Vlaardingen

FOBID Netherlands Library Forum.

FOBID Netherlands Library Forum is het nationale samenwerkingsverband en overlegforum van de landelijke bibliotheekorganisaties. In opdracht van Fobid mochten wij een folder ontwerpen met als thema 'Bibliotheken en duurzame samenleving'. Dit alles in de huisstijl van De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen. De doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering, en het is heel belangrijk dat niemand wordt achtergelaten in het werken aan de doelen.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.